WELKOM IN ONS OPMERKELIJKE TRAININGSCENTRUM!

 

Een van de beste tennisspelers ooit, Roger Federer, traint nog steeds dagelijks en heeft uren onafgebroken op de tennisbaan gestaan om zijn slag nog verder te perfectioneren. De beste basketballer aller tijden, Michael Jordan, werd zes keer kampioen in de NBA, vooral omdat hij de zomervakantie gebruikte om keihard door te trainen met zijn teamgenoten.

Training is superbelangrijk! Zowel ín de praktijk, als ook búiten de praktijk. Uit eigen ervaring in diverse agrarische branches (van dierlijk tot plantaardig), aangevuld met een stevige dosis theorie en natuurlijk een gezonde dosis humor helpen wij onder meer:

  • jou of jouw verkoopteam bij het realiseren van opmerkelijke resultaten;
  • jou of jouw organisatie bij het voeren van effectieve selectiegesprekken voor het werven van passende kandidaten.

 

Houd ons ‘opmerkelijke trainingscentrum’ in de gaten! Er worden regelmatig nieuwe trainingen voor je toegevoegd.

Referenties

plantosys_logo

Alwin Scholten: Directeur/eigenaar Plantosys:

De verkooptraining door Edzard van Delden van Remarkable was voor ons verkoopteam een nodige en goede opfrisser. Weer goed helder ingeprent dat verkopen een proces is met bijna altijd dezelfde stappen. Ons is twee dagen tijd een spiegel voorgehouden zodat het duidelijk is geworden welke stappen we geen of te weinig aandacht aan besteden. Dat aangevuld met voorbeelden uit de praktijk. En dan is het een pre dat Edzard zelf ook uit de agrarische sector komt en weet waarover wij het hebben.

Holm&Laue_logo

Gerrit Aanstoot, international Dealer manager Holm & Laue:

We hebben de verkopers van onze Nederlandse dealers een verkoop training aangeboden bij Remarkable, niet om ze te leren verkopen, maar om ze te leren de kwaliteit en meerwaarde van de Holm & Laue producten over te dragen. Het resultaat is is bij alle deelnemers direct waarneembaar, dus zijn er weer veel melkveehouder en kalverhouders dik tevreden met hun keuze en investering.

logo-KdW-transparant

Simon Zieverink, product manager tractoren Kamps de Wild:

De training was goed georganiseerd en is als zeer positief ervaren. Vooral het omdenken en niet vanuit het “normale” patroon te werk gaan heeft een frisse blik op verkopen gegeven en een spiegel voorgehouden aan de vertegenwoordigers. Daarbij zijn meerdere voorbeeldsituaties goed uitgelegd en was er goede argumentatie waarom je bijvoorbeeld moet doorvragen, en waarom het meer brengt als je het over UBR’s hebt i.p.v. USP’s.

De training is ervaren als een zinvolle dag en absoluut geen dag waarin er kostbare tijd verloren is gegaan er ze natijd met het gevoel naar huis reden van “wat heb ik geleerd” in plaats van “had beter thuis kunnen blijven”.