ReMarkAble Communicatie Configurator

Je wilt aan de slag met opmerkelijke communicatie in agro en food? ReMarkAble beschikt over tientallen jaren marketing- en communicatie-ervaring in de internationale agro- en foodsector.

Vul hieronder de ReMarkAble Communicatie Configurator (RCC) in en stel je eigen pakket samen. Kies zelf de kanalen, frequentie en promotiebudgetten!

Heb je tijdens of na het invullen van de configurator nog vragen, of wil je direct aan de slag? Bel direct 0570 609 500 of mail ons. Graag gaan we met je in gesprek om jouw wensen te bespreken en een finaal pakket samen te stellen.

Contentkalender
Goede contentmarketing levert fans, volgers, leads en aankopen op. Het is dus belangrijk om uw klanten en prospects te blijven voeden met relevante content. Hoe vervelend is het dan als u niets relevants of leuks te melden hebt, omdat u geen tijd of inspiratie heeft! ReMarkAble helpt u bij zowel het invullen als uitvoeren van uw contentkalender.
450
Please choose an option !
Marketing Automation
De tijd van ‘schieten met hagel’ is voorbij. Opdrachtgevers willen weten wat de communicatie-inspanningen concreet opleveren en met kwalitatieve leads aan de slag. Meer en meer agri- en hortibusinessbedrijven weten de weg dan ook naar ReMarkAble te vinden voor opmerkelijke campagnes. Als creatief bureau, met een pragmatische aanpak, kunnen wij onze opdrachtgevers met het SharpSpring marketing automation platform, daadwerkelijk voorzien in goede leads.
6600
2400
Please choose an option !
Zoekmachine optimalisatie (SEO)
Zoekmachine optimalisatie is in feite alles wat je doet om te zorgen dat je website zo hoog mogelijk getoond wordt in de organische zoekresultaten (ook wel gratis genoemd) van de zoekmachines. In Nederland hebben we het dan in zo’n 95% van de gevallen over Google.
3600
Please choose an option !
Zoekmachine adverteren (SEA)
SEA staat voor Search Engine Advertising, hiermee wordt het betaald adverteren in de zoekmachine bedoeld. Door te adverteren op internet kun je je zeer specifiek op een bepaalde doelgroep richten. Het verschil met SEO is dat je voor SEA betaalt voor het tonen van jouw website in de zoekresultaten.
Please choose an option !
Please choose an option !
Please choose an option !
Sales-optimalisatie
Sales wordt steeds complexer. Er zijn steeds vaker meer mensen en afdelingen betrokken bij een aankoopbeslissing en sales & marketing raken steeds meer met elkaar verbonden. ReMarkAble helpt je via persoonlijke training (een dagdeel per maand) in die complexe omgeving je sales funnel op te zetten, te vullen en je resultaat te verhogen.
4800
Please choose an option !
E-nieuwsbrieven
De e-mail nieuwsbrief (e-mailmarketing) is één van de meest effectieve en efficiënte manieren om jouw bedrijf, dienst, website, product of aanbieding te promoten.* Incl. eindredactie, opmaak en verzending
Please choose an option !
Facebook beheer
Een organisch bericht kan worden geplaatst vanaf jouw bedrijfsprofiel. Met een organisch bericht bereik je altijd een deel van je volgers. Dit heet organisch bereik: Het aantal mensen dat wordt bereikt door jouw 'gratis' bericht is afhankelijk van de hoeveelheid volgers.
Please choose an option !
Facebook Advertising
Met Facebook Advertising worden advertenties van jouw bedrijf getoond in het nieuwsoverzicht van de gebruikers, zowel op mobiele apparaten als desktops. Deze advertenties zijn goed geïntegreerd in Facebook en hebben het uiterlijk van 'gewone' Facebook-berichten.
Please choose an option !
Please choose an option !
Please choose an option !
Retargeting
Met retargeting is het mogelijk om bezoekers die bepaalde pagina's van je website hebben bezocht, opnieuw te bereiken via banners op websites van derden (bijv. Marktplaats.nl, Weeronline, etc).
Please choose an option !
Please choose an option !
Please choose an option !
Please choose an option !
The price must be at least 0 Please interact with any of the choices availabe above
Logo ReMarkAble Communicate