Communicatie Configurator

Stel uw communicatie pakket zelf samen. Kies zelf de kanalen, frequentie en promotiebudgetten!

Marketing Automation

De tijd van ‘schieten met hagel’ is voorbij. Opdrachtgevers willen weten wat de communicatie-inspanningen concreet opleveren en met kwalitatieve leads aan de slag. Meer en meer agri- en hortibusinessbedrijven weten de weg dan ook naar ReMarkAble te vinden voor opmerkelijke campagnes. Als creatief bureau, met een pragmatische aanpak, kunnen wij onze opdrachtgevers met het SharpSpring marketing automation platform, daadwerkelijk voorzien in goede leads.
Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie is in feite alles wat je doet om te zorgen dat je website zo hoog mogelijk getoond wordt in de organische zoekresultaten (ook wel gratis genoemd) van de zoekmachines. In Nederland hebben we het dan in zo’n 95% van de gevallen over Google.
Zoekmachine adverteren (SEA)

SEA staat voor Search Engine Advertising, hiermee wordt het betaald adverteren in de zoekmachine bedoeld. Door te adverteren op internet kun je je zeer specifiek op een bepaalde doelgroep richten. Het verschil met SEO is dat je voor SEA betaalt voor het tonen van jouw website in de zoekresultaten.

(LET OP: excl. het door u te kiezen promotiebudget per advertentie)

Sales-optimalisatie

Sales wordt steeds complexer. Er zijn steeds vaker meer mensen en afdelingen betrokken bij een aankoopbeslissing en sales & marketing raken steeds meer met elkaar verbonden. ReMarkAble helpt je in die complexe omgeving je resultaat te verhogen.
E-nieuwsbrieven

Een digitale nieuwsbrief bevat veelal nieuws over uw bedrijf of onderneming of brengt een bepaalde actie onder de aandacht. De e-mail nieuwsbrief (e-mailmarketing) is één van de meest effectieve en efficiënte manieren om uw bedrijf, dienst, website, product of aanbieding te promoten.

(LET OP: (incl. eindredactie, opmaak en verzending)

Facebook

Met Facebook Advertising worden advertenties van uw bedrijf getoond in het nieuwsoverzicht van de gebruikers, zowel op mobiele apparaten als desktops. Deze advertenties zijn goed geïntegreerd in Facebook en hebben het uiterlijk van 'gewone' Facebook-berichten.

(LET OP: De kosten voor de Facebook advertenties zijn excl. het door u zelf te kiezen promotiebudget per bericht)

Retargeting

Met retargeting is het mogelijk om bezoekers die bepaalde pagina's van je website hebben bezocht, opnieuw te bereiken via banners op websites van derden (bijv. marktplaats.nl, weeronline, etc).

(LET OP: Incl. € 100,- promotie, excl. door u zelf te kiezen promotiebudget p/m)

Communicatieadvies | Strategische positionering

 
Total 1  

Aan de Communicatie Configurator kunnen geen rechten worden ontleend.

ReMarkAble_logo_nieuws-1200x675