Icoon SELL IT ReMarkAble Communicate

SELL IT

Eén van de beste tennisspelers ooit, Roger Federer, traint nog steeds dagelijks en heeft uren onafgebroken op de tennisbaan gestaan om zijn slag nog verder te perfectioneren. De beste basketballer aller tijden, Michael Jordan, werd zes keer kampioen in de NBA, vooral omdat hij de zomervakantie gebruikte om keihard door te trainen met zijn teamgenoten.

‘De cirkel is rond’ zei ooit een bekende voetbaltrainer en bij ReMarkAble is dat nu ook het geval. Na BE GOOD, TELL IT en GET PERSONAL leggen we met SELL IT het laatste puzzelstuk in ons circulaire communicatieaanbod.

Over een goede verkoper wordt wel eens gezegd: ‘Die verkoopt een Eskimo nog een koelkast!’ of ‘Die verkoopt nog een grasmaaier op tien-hoog.’ Bij ReMarkAble zijn we het daar opmerkelijk genoeg niet mee eens!

Training is superbelangrijk, zowel ín de praktijk, als ook úit de praktijk. Uit eigen ervaring in diverse agrarische branches (van dierlijk tot plantaardig), aangevuld met een stevige dosis theorie en natuurlijk een gezonde dosis humor help ik jouw verkoopteam bij het realiseren van opmerkelijke resultaten.

Ook het werven en selecteren van nieuwe commerciële en adviserende functies begeleidt ReMarkAble van ‘start tot contract’. Deze arbeidscommunicatiediensten kunnen we ‘stand alone’ leveren, maar ook als logisch gevolg op de inzet van marketing automation, dat 24/7 interessante leads levert. Leads die erom schreeuwen om adequaat opgevolgd te worden; laat geen omzet verloren gaan!

Sinds 1 juli 2021 maak ik als vennoot onderdeel uit van het ReMarkAble team. Een kans die ik met twee handen aangrijp; samen kijken we vol vertrouwen uit naar de komende 25 jaar!

Edzard van Delden