Een opmerkelijk team

Wim Groot Koerkamp

Strategie | Creatie (founder)

Wim Groot Koerkamp vormt sinds de oprichting in 1996 het gezicht van ReMarkAble en kan inmiddels bogen op tientallen jaren agro- en food communicatie-ervaring. Als boerenzoon kent hij de sector van binnenuit en is hij als geen ander in staat een verbinding te maken tussen briefing en boodschap. Wim ontwikkelt concepten en campagnes en wijst bevlogen en gestructureerd de weg in het brede spectrum nieuwe en traditionele media. Hij haalt voldoening uit resultaten die u behaalt dankzij opmerkelijke communicatie.
In zijn vrije tijd schopt Wim graag tegen een bal, (hard)loopt een beetje los rond en maakt hij op zijn race- en MTB-fiets de bossen en wegen in Salland onveilig.

Henk Vermeer

Strategie | Marketing

Henk Vermeer is sinds het afronden van zijn agrarische en marketing opleiding nooit weg geweest uit de sector en heeft tientallen jaren agro- en food communicatie-ervaring. Door zijn opleiding en werkervaring kent hij de sector van binnenuit en is hij als geen ander in staat de juiste communicatie gereedschappen in te zetten om zijn klanten succesvol te laten zijn. Henk inspireert, adviseert en werkt mee in de uitvoering waar dat gewenst is. Hij houdt graag workshops en lezingen over toegepaste social media.
In zijn vrije tijd is Henk de trotse fractievoorzitter van de lokale politieke partij Harderwijk Anders en kijkt hij uit naar reizen richting de Highlands.

Marc Strijker

Strategie | Marketing Automation

Effectieve agrimarketing zit in het dna van Marc Strijker. Een breed scala aan agri- en hortibusinessbedrijven heeft hij succesvol geadviseerd en ondersteund door middel van optimale communicatie met land- en tuinbouwers. Zowel nationaal als internationaal weet hij wat dat betreft de weg. Marc gaat als direct marketeer altijd op zoek naar de meest doeltreffende en kostenefficiënte mix.
Marc is getrouwd met Marieke en is vader van Abel en Lise. In z’n vrije tijd houdt Marc vooral van gezelligheid. Een filmpje pakken, lekker eten of een speciaalbiertje drinken met vrienden zijn veelvoorkomende activiteiten. Daarnaast geniet Marc van tuinieren en muziek luisteren.

Marijn Voortman

Grafisch Vormgever | Desktop Publisher

Het grafische vak is Marijn Voortman vanaf jongs af aan met de paplepel ingegoten. Na zijn studie “Vormgeving in de bouw” was een loopbaan als grafisch vormgever / creatief dtp-er in de reclamestudio van zijn vader een logische stap. Met veel plezier heeft hij daar ervaring opgedaan en de fijne kneepjes van het vak geleerd.
In zijn vrije tijd blaast hij graag stoom af op het voetbalveld. Verder is hij vaak samen met zijn gezin in de dierentuin of alleen achter zijn drumstel te vinden.

Eelco van der Wal

Content Manager | SEO | SEA | Marketing Automation

Eelco van der Wal heeft na zijn HBO studie Multimedia, Design & Technology aan het Saxion in Enschede voor een reclamebureau gewerkt waarbij hij verantwoordelijk was voor (affiliate) concepten, projectmanagement en SEO.

Bij ReMarkAble houdt Eelco zich, als Online Contentmanager, voornamelijk bezig houden met SEO, webbouw, social media en gaat hij daarnaast Marc ondersteunen bij Marketing Automation.

Saskia Groen

Webdesign/-bouw | Marketing Automation | Grafisch Vormgever

Saskia is afgestudeerd als Mediavormgever en startte 3 februari 2020 bij ReMarkAble. Saskia houdt zich voornamelijk bezig met webdesign, social media en het vormgeven van advertising, documentatie en drukwerk.
Naast haar werk doet zij aan kickboxen en in het weekend spendeert zij haar tijd het liefst aan vrienden en Netflix.

Jordy Kluin

ICT Ontwerp | Ontwikkeling

Jordy Kluin heeft na het afronden van zijn hbo diploma ‘Communicatie en multimedia design’ vele online toepassingen uitgedacht en ontworpen. Hij luistert goed naar wensen van een klant en weet deze om te toveren in concepten die werken. Waar zijn passie begon bij het bedenken en ontwerpen is hij zich de laatste jaren ook steeds meer gaan focussen op realisatie. Met een kritische blik zorgt hij ervoor dat websites en applicaties altijd soepel en naar wens (blijven) werken.
In zijn vrije tijd houdt hij van lekker eten, gezelligheid en vakantie. In de zomer liefst richting het warme Spanje, in de winter bindt hij graag de lange latten onder in Oostenrijk.

Marvin Linthorst

ICT Ontwerp | Ontwikkeling

Marvin Linthorst is de techneut binnen ReMarkAble en geboren en getogen in het mooie Twello. Na zijn studie Software Engineering zorgt hij voor de architectuur en uitwerking van (web)applicaties. Hij heeft een hekel aan typische ICT vakjargon, maar houdt het liever helder & begrijpelijk.
Zijn vrije tijd besteedt hij het liefst aan de wereld verkennen met verre reizen, motor te rijden en fotograferen.

Maud Dijkstra

Stagiaire | Mediavormgever

Maud Dijkstra volgt sinds 2016 de opleiding Mediavormgever, Grafisch Interactief aan het Cibap in Zwolle. In haar stageperiode bij ReMarkAble gaat ze aan de slag voor BoerBurgerBeweging. Hiernaast hoopt ze op grafisch gebied en over webdesign nieuwe dingen te leren.

Haar vrije tijd besteedt ze graag aan sport, vriendinnen en familie. Ze luistert veel naar muziek en staat daarom graag op een festival met vriendinnen.

Carmen Peetoom

Stagiaire | Mediavormgever

Carmen Peetoom is in 2019 gestopt met de middelbare school en een MBO-opleiding op het Cibap in Zwolle gaan doen. Sinds kort wil ze zich specialiseren in Media Communicatie. Ze komt bij ons leren over gevarieerde onderwerpen zoals opmaak, film en communicatie. Ook zal ze zich inzetten voor de BoerBurgerBeweging.

In haar vrije tijd spreekt ze graag met vrienden af of onderneemt ze dingen. Één ding kan ze niet zonder, muziek! Ze speelt graag wat op haar gitaar of keyboard en schrijft dan haar eigen teksten.

Gerda Oosterlaken

Administratie | Salaris

Ervaren kracht ter ondersteuning van de heren en dames creatievelingen. Controleert of wij alles op tijd betalen maar beter nog of onze afnemers tijdig betalen. Naast gezin en werk heb ik niet zoveel tijd voor hobby’s, maar ik lees graag en werk is ook mijn hobby. Al jaren bij en voor diverse bedrijven bezig met de boekhouding. Beter met cijfers dan met woorden. Prettig als alles weer is bijgewerkt en klopt. Veel mensen denken van boekhouding saai is; fijn, ik vind het nog altijd leuk.

Anita Groot Koerkamp

Projectadministratie | Facilitair

Stille kracht achter de schermen. Bij de uitvoering van diverse communicatieklussen verzorgt Anita vol overgave de handling en verzending. Ook de controle van (print)uitingen is bij Anita in goede handen. Bovendien zorgt Anita ervoor dat het kantoor er altijd spik en span uitziet en dat de koekjestrommel altijd gevuld is. Gewoon, omdat we dat zo gewend zijn in Salland.

Eline

Goedlachse mascotte

Eline is de altijd goedlachse mascotte van ReMarkAble. Eline wijst de weg in het agrarische medialandschap, is regelmatig oprecht verbaasd en heeft haar blik altijd op de toekomst gericht. Op kantoor kijkt ze je vriendelijk aan, altijd klaar voor een goed verhaal en een inspirerend persoonlijk contact.