Een opmerkelijk team

Wim Groot Koerkamp

Strategie | Creatie (founder)

Wim Groot Koerkamp vormt sinds de oprichting in 1996 het gezicht van ReMarkAble en kan inmiddels bogen op tientallen jaren agro- en food communicatie-ervaring. Als boerenzoon kent hij de sector van binnenuit en is hij als geen ander in staat een verbinding te maken tussen briefing en boodschap. Wim ontwikkelt concepten en campagnes en wijst bevlogen en gestructureerd de weg in het brede spectrum nieuwe en traditionele media. Hij haalt voldoening uit resultaten die u behaalt dankzij opmerkelijke communicatie.
In zijn vrije tijd schopt Wim graag tegen een bal, (hard)loopt een beetje los rond en maakt hij op zijn race- en MTB-fiets de bossen en wegen in Salland onveilig.

Henk Vermeer

Strategie | Marketing

Henk Vermeer is sinds het afronden van zijn agrarische en marketing opleiding nooit weg geweest uit de sector en heeft tientallen jaren agro- en food communicatie-ervaring. Door zijn opleiding en werkervaring kent hij de sector van binnenuit en is hij als geen ander in staat de juiste communicatie gereedschappen in te zetten om zijn klanten succesvol te laten zijn. Henk inspireert, adviseert en werkt mee in de uitvoering waar dat gewenst is. Hij houdt graag workshops en lezingen over toegepaste social media.
In zijn vrije tijd is Henk de trotse fractievoorzitter van de lokale politieke partij Harderwijk Anders en kijkt hij uit naar reizen richting de Highlands.

Marc Strijker

Strategie | Marketing Automation

Effectieve agrimarketing zit in het dna van Marc Strijker. Een breed scala aan agri- en hortibusinessbedrijven heeft hij succesvol geadviseerd en ondersteund door middel van optimale communicatie met land- en tuinbouwers. Zowel nationaal als internationaal weet hij wat dat betreft de weg. Marc gaat als direct marketeer altijd op zoek naar de meest doeltreffende en kostenefficiënte mix.
Marc is getrouwd met Marieke en is vader van Abel en Lise. In z’n vrije tijd houdt Marc vooral van gezelligheid. Een filmpje pakken, lekker eten of een speciaalbiertje drinken met vrienden zijn veelvoorkomende activiteiten. Daarnaast geniet Marc van tuinieren en muziek luisteren.

Marijn Voortman

Grafisch Vormgever | Desktop Publisher

Het grafische vak is Marijn Voortman vanaf jongs af aan met de paplepel ingegoten. Na zijn studie “Vormgeving in de bouw” was een loopbaan als grafisch vormgever / creatief dtp-er in de reclamestudio van zijn vader een logische stap. Met veel plezier heeft hij daar ervaring opgedaan en de fijne kneepjes van het vak geleerd.
In zijn vrije tijd blaast hij graag stoom af op de tennisbaan. Verder is hij vaak samen met zijn gezin in de dierentuin of alleen achter zijn drumstel te vinden.

Eelco van der Wal

Content Manager | SEO | SEA | Marketing Automation

Eelco van der Wal heeft na zijn HBO studie Multimedia, Design & Technology aan het Saxion in Enschede voor een reclamebureau gewerkt waarbij hij verantwoordelijk was voor (affiliate) conceptontwikkeling, projectmanagement en SEO.

Bij ReMarkAble houdt Eelco zich, als Online Contentmanager, voornamelijk bezig met SEO, webbouw, Facebook Advertising en Marketing Automation.

Saskia Groen

Webdesign/-bouw | Marketing Automation | Grafisch Vormgever

Saskia is afgestudeerd als Mediavormgever en startte 3 februari 2020 bij ReMarkAble. Saskia houdt zich voornamelijk bezig met webdesign, social media en het vormgeven van advertising, documentatie en drukwerk.
Naast haar werk doet zij aan kickboxen en in het weekend spendeert zij haar tijd het liefst aan vrienden en Netflix.

Jolien Koerhuis

Contentmaker | Communicatieadviseur

Jolien Koerhuis houdt zich binnen ReMarkAble voornamelijk bezig met het maken van content en het schrijven van teksten. Daarbij komen haar opleiding Communicatie en journalistieke ervaring goed van pas. Nieuwsbrieven, webteksten, berichten voor sociale media, direct mails en persberichten: Jolien draait haar hand er niet voor om.

Ze is geboren op een melkveebedrijf en woont al jaren samen met haar vriend die een bedrijf in compacttractoren runt. Kortom, de agrarische sector is haar niet vreemd. Buiten werktijd is Jolien veel te vinden op het handbalveld, loopt ze een rondje hard of doet ze leuke dingen met haar gezin. Languit op de bank televisie kijken of een goed boek lezen gaat haar ook goed af.

Jordy Kluin

ICT Ontwerp | Ontwikkeling

Jordy Kluin heeft na het afronden van zijn hbo diploma ‘Communicatie en multimedia design’ vele online toepassingen uitgedacht en ontworpen. Hij luistert goed naar wensen van een klant en weet deze om te toveren in concepten die werken. Waar zijn passie begon bij het bedenken en ontwerpen is hij zich de laatste jaren ook steeds meer gaan focussen op realisatie. Met een kritische blik zorgt hij ervoor dat websites en applicaties altijd soepel en naar wens (blijven) werken.
In zijn vrije tijd houdt hij van lekker eten, gezelligheid en vakantie. In de zomer liefst richting het warme Spanje, in de winter bindt hij graag de lange latten onder in Oostenrijk.

Marvin Linthorst

ICT Ontwerp | Ontwikkeling

Marvin Linthorst is de techneut binnen ReMarkAble en geboren en getogen in het mooie Twello. Na zijn studie Software Engineering zorgt hij voor de architectuur en uitwerking van (web)applicaties. Hij heeft een hekel aan typische ICT vakjargon, maar houdt het liever helder & begrijpelijk.
Zijn vrije tijd besteedt hij het liefst aan de wereld verkennen met verre reizen, motor te rijden en fotograferen.

Gerda Oosterlaken

Administratie | Salaris

Gerda Oosterlaken is de ervaren kracht ter ondersteuning van de heren en dames creatievelingen. Ze controleert of wij alles op tijd betalen, maar beter nog: of onze afnemers tijdig betalen. Naast gezin en werk heeft ze niet veel tijd voor hobby’s, maar ze leest graag en haar werk is ook haar hobby.

Gerda werkt al jaren bij en voor diverse bedrijven waar ze zich bezighoudt met de boekhouding. Ze is beter met cijfers dan met woorden en vindt het prettig als alles weer is bijgewerkt en klopt. Veel mensen denken dat boekhouding saai is. Fijn, vindt Gerda, want zij vindt het nog altijd leuk om te doen.

Anita Groot Koerkamp

Projectadministratie | Facilitair

Stille kracht achter de schermen. Bij de uitvoering van diverse communicatieklussen verzorgt Anita vol overgave de handling en verzending. Ook de controle van (print)uitingen is bij Anita in goede handen. Bovendien zorgt Anita ervoor dat het kantoor er altijd spik en span uitziet en dat de koekjestrommel altijd gevuld is. Gewoon, omdat we dat zo gewend zijn in Salland.