Opmerkelijke Agrarische Marketing Automation

De tijd van ‘schieten met hagel’ is voorbij. Opdrachtgevers willen weten wat de communicatie-inspanningen concreet opleveren en met kwalitatieve leads aan de slag. Meer en meer agri- en hortibusinessbedrijven weten de weg dan ook naar ReMarkAble te vinden voor opmerkelijke campagnes. Als creatief bureau, met een pragmatische aanpak, kunnen wij onze opdrachtgevers met het SharpSpring marketing automation platform, daadwerkelijk voorzien in goede leads.

Eigenaar van de data
Wie de data beheer(s)t is ‘king’. Met SharpSpring bent en blijft u eigenaar van uw klantgebonden data en hoeft u niet per lead separaat af te rekenen met een externe leverancier. Tailormade, effectief én efficiënt!

Onafhankelijk
ReMarkAble is onafhankelijk en overziet het gehele medialandschap. Met behulp van SharpSpring richten we de optimale mediamix voor u in en bent u dus niet gelimiteerd tot enkele uitgeefproducten (van de desbetreffende aanbieder).

Internationaal
Het platform kunt u zowel nationaal als internationaal inzetten. ReMarkAble weet met welke boodschap en via welke kanalen land- en tuinbouwers over de grens te bereiken zijn. Ongeacht het land waar we voor u actief zijn, kunnen we exact meten wat uw acties opleveren en kwalitatieve leads leveren die uw verkopers/dealers gericht kunnen benaderen.

Platinum certificering
ReMarkAble voldoet aan alle vereisten op platina-niveau van het certificeringsprogramma, wat een uitzonderlijk niveau van expertise in marketingautomatisering en het SharpSpring-platform aantoont. Met deze certificering is ReMarkAble nog beter toegerust om opdrachtgevers te helpen:

  • gekwalificeerde leads te genereren
  • meer leads om te zetten in verkoop
  • de ROI van marketingcampagnes te optimaliseren
ReMarkAble_SharpSpring_2
emblem_platinum

Referenties

Logo_De_Samenwerking_CMYK_DEF-1

De Samenwerking: Een website die voor ons werkt met ReMarkAble Marketing Automation (SharpSpring)!

C.L.V. De Samenwerking is een coöperatie met ca. 800 leden werkzaam in het midden en westen van het land, met specialisme op het gebied van veevoeding, ruwvoederwinning en plantenteelt. Sinds dit voorjaar werkt De Samenwerking met ReMarkAble Marketing Automation (SharpSpring).

Jesca Strien, marketing- en communicatiemedewerker bij De Samenwerking:

“ReMarkAble heeft ons begin dit jaar geholpen met het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl, met daarbij een nieuwe website. Ze wisten ons al snel met een demo te overtuigen van de voordelen van SharpSpring.

Onze brochures en kennisdocumenten kunnen via formulieren op de website worden aangevraagd. Ze worden vervolgens automatisch toegestuurd, dus we hebben er geen werk aan. Adressen van potentiële klanten worden aan ons bestand toegevoegd en benaderd door onze adviseurs. Ook aanmeldingen voor demo’s en bijeenkomsten verlopen via SharpSpring. Uitnodigingen en bevestigingen verlopen via de ingebouwde e-mailmarketing functionaliteit. Het helpt ons onze klanten nog beter te ondersteunen en van de informatie te voorzien waar ze naar op zoek zijn.

Het platform is compleet, overzichtelijk en betaalbaar. Aan het begin hadden we even hulp nodig van ReMarkAble, maar nu doen we eigenlijk vrijwel alles zelfstandig.”

klant-logo-limagrain
advanta-logo-png-transparent-2

Relevante content voor klanten en prospects met ReMarkAble Marketing Automation (SharpSpring)

Limagrain Nederland BV is marktleider in het veredelen en vermarkten van landbouwzaaizaden voor professioneel gebruik in de veehouderij, akkerbouw (LG Seeds) en groensector (Advanta Seeds). Sinds twee jaar maakt Limagrain gebruik van ReMarkAble Marketing Automation (SharpSpring).

Koen van de Sanden, online marketing manager Limagrain Nederland:

In onze (online) marketing streven we ernaar zo relevant mogelijk te zijn en blijven. Door inzicht in de online klantreis en interesses kunnen we onze uitingen nog beter afstemmen op de wensen en verwachtingen van onze doelgroepen. Sharpspring is een waardevolle tool in deze strategie en een complete, maar ook betaalbare oplossing gebleken.

ReMarkAble communicatie, ook nog eens met kennis van onze sector, heeft ons goed op weg geholpen met de implementatie.

holaras-groot

Hoopman Machines B.V.: Structuur, inzicht en leads met ReMarkAble Marketing Automation (SharpSpring)

Sinds 1911 is Hoopman Machines B.V. uit Aalten fabrikant van de Holaras machines. Er worden machines geproduceerd en ontwikkeld voor de veehouderij, akkerbouw, loonwerksector, uienverwerking, industrie en biogas. Naast de standaard machines in het assortiment, hebben veel van deze machines de mogelijkheid om ze naar eigen wens uit te breiden met extra opties. Sinds dit voorjaar maakt Hoopman Machines gebruik van ReMarkAble Marketing Automation (SharpSpring).

Jaco Korten, Verkoop- en marketingmedewerker bij Hoopman Machines B.V.:

We hadden het idee dat we het op marketing lieten liggen. Het was sluitpost in onze dagelijkse werkzaamheden. Er zat geen structuur in, we zagen niet wat het opleverde.

Daar moest verandering in komen!

Nu werken we samen met ReMarkAble communicatie aan de hand van een contentkalender en weten we welk bericht we wanneer, via welke kanalen (bijv. Facebook, e-nieuwsbrieven, Google Ads) moet worden verspreid. Via ReMarkAble Marketing Automation monitoren we wat onze communicatie-uitingen aan traffic en aan leads en verkopen genereren.

Eigenlijk wilden we gewoon worden ontzorgd. Dat werkt erg prettig met een bureau dat zowel verstand van zaken heeft van de agrarische sector als van communicatie.

Geïnteresseerd in een vrijblijvende Marketing Automation demo?