ReMarkAble – Uw gecertificeerde communicatiepartner

Google Partner

Google Search- en/of Display advertising is niet meer weg te denken uit de tools voor effectieve agricommunicatie. ReMarkAble ondersteunt ruim 45 agribusinessbedrijven met het opzetten en optimaliseren van hun Google Advertising. ReMarkAble is gecertificeerd Google Partner, zodat kennis van de land- en tuinbouwsector én Google advertsing zorgt voor de hoogst mogelijke ROI.

SharpSpring Platinum certificering

ReMarkAble voldoet aan alle vereisten op platina-niveau van het certificeringsprogramma, wat een uitzonderlijk niveau van expertise in marketingautomatisering en het SharpSpring-platform aantoont. Met deze certificering is ReMarkAble optimaal toegerust om opdrachtgevers te helpen om:
• gekwalificeerde leads te genereren;
• meer leads om te zetten in verkoop;
• de ROI van marketingcampagnes te optimaliseren.

DISC certificering

ReMarkAble is gecertificeerd voor het afnemen van een DISC analyse. Dat kan als onderdeel van teambuilding. Met DISC maken we de communicatiestijl van jou en je teamleden inzichtelijk. Maar ook in het werving en selectie traject van nieuwe medewerkers is het afnemen van een DISC analyse een instrument om te helpen tot het komen van de juiste beslissing.


Ook is ReMarkAble gecertificeerd om Denkstijlen en Drijfveren te analyseren.