Timac Agro | Actisan – Flyer

Timac Agro Nederland BV is, als onderdeel van de wereldwijd opererende Roullier groep, een specialist op het gebied van diervoeding, bodemverbetering en bemesting in de agrarische sector. Daarmee is Timac Agro actief in de plantaardige én dierlijke sector. De activiteiten van Timac Agro worden treffend samengevat in de slogan GROW, CARE and SHARE; als symboliek voor groei van planten, zorg voor dieren en het delen van kennis.

ReMarkAble verzorgt voor Timac Agro alle denkbare communicatie-issues, van concept tot creatie, van strategie tot marketing automation, zowel online als offline.

Actisan is hét toonaangevende ligbedhygiëne product met bacteriedodende werking op omgevingskiemen en maximale vochtabsorptie. De biocide kent een langdurige werking en beschermt tegen mastitis veroorzakers. De opname van vocht is 300 procent en geeft met deze eigenschap een droge box waar de koe graag ligt. Als een koe per dag een uur langer ligt, produceert ze 1 liter melk meer!

ReMarkAble assisteerde in dit geval met een pakkende actieflyer, die uiteraard ook via de website, E-Nieuwsbrieven, online advertising en social media wordt gedeeld.