ReMarkAble Workshops & Trainingen

ReMarkAble staat garant voor opmerkelijke communicatie in agro en food. Onze specialisten hebben ieder ruime kennis en ervaring, die we graag met u delen.
Dus bent u op zoek naar een inspirerende workshop of training on the job voor uw communicatieafdeling, specialisten, verkopers en adviseurs? Dan kunt u bij ons terecht!

Direct aanmelden

Workshop Contentmanagement met WordPress

Datum: Woensdag 29 januari 2020
Waar: Groningerstraat 21 – Deventer
Aanvang: 9.00 uur
Afsluiting: 13.00 uur
Investering: € 125,- (inclusief lunch!)

In deze workshop vertelt Sanne Huntink u meer over de mogelijkheden en voordelen van WordPress.

We gaan o.a. kort in op hoe WordPress websites werken en wat WordPress precies is. Ook leert u hoe u Berichten en Pagina’s kunt aanmaken en beheren. We leggen uit wat widgets zijn en hoe u ze op uw website kunt gebruiken. Ook het vindbaar maken van uw website (SEO: Seach Engine Optimization) is een vakgebied op zich, maar een introductie is op z’n plaats bij het werken met WordPress.

Uiteraard is er vrijheid om uw vragen tijdens deze workshop te stellen.

Direct aanmelden

Workshop WhatsApp voor Agribusiness

Datum: 15 januari 2020
Waar: Groningerstraat 21 – Deventer
Aanvang: 9.00 uur
Afsluiting: 13.00 uur
Investering: € 125,- (inclusief lunch!)

Uit onderzoek naar het mediagedrag van de agrariërs (Prosu) blijkt dat 96% van de Nederlandse land- en tuinbouwers gebruik maakt van WhatsApp. Steeds meer agribusinessbedrijven zien dan ook de toegevoegde waarde van WhatsApp voor hun dienstverlening om op een laagdrempelige en persoonlijke manier contact met klanten en prospects te hebben. WhatsApp Business is dan ook een efficiënte en handige aanvulling op je communicatiekanalen.

In deze workshop vertelt Henk Vermeer u meer over de mogelijkheden en voordelen van WhatsApp voor Agribusiness.

Direct aanmelden

Workshop Van leads naar deals in Agribusiness

Datum: 15 januari 2020
Waar: Groningerstraat 21 – Deventer
Aanvang: 9.00 uur
Afsluiting: 13.00 uur
Investering: € 125,- (inclusief lunch!)

Online leadgeneratie en -kwalificatie
Marc Strijker

De weg naar nieuwe klanten in de land- en tuinbouw kan veel efficiënter. Koud bezoeken van prospects is een tijd- en daarmee geldrovende bezigheid. Ook hebben veel adviseurs moeite de telefoon te pakken voor koude acquisitie. Door online leads te genereren en te kwalificeren met marketing automation, worden prospects zichtbaar, en de ROI van uw marketinginspanningen meetbaar.

Leer verkoop en marketing slim organiseren!
Arjen Dijkstra

De focus in veel bedrijven in de agri & hortibusiness ligt nog steeds op het productieproces. Het proces van het afzetten van de producten naar de markt is veelal een blackbox. Er zijn de laatste jaren veel tools en technieken gekomen om bedrijven te helpen bij de verkoop van hun producten. In deze workshop gaan we in op de inrichting van het verkoopproces op je bedrijf om te winnen aan effectiviteit.

Direct aanmelden

Workshop: Benut de kracht van Facebook agri-marketing

Facebook is een perfect kanaal voor opmerkelijke communicatie met boeren en tuinders. Veel bedrijven in de agrarische sector onderschatten echter de kracht van Social Media, waarbij niet zelden sprake is van ‘koudwatervrees’. Hierbij worden negatieve effecten van Social Media benadrukt, zoals bijvoorbeeld een negatieve klantreactie.

Tegenover een mogelijke negatieve klantreactie staan echter legio succesverhalen, waarbij bedrijven dankzij Facebook een boost geven aan hun producten, evenementen én omzet.

In een praktische workshop laat Henk Vermeer u de mogelijkheden zien van Facebook agri-marketing voor uw onderneming. Ook andere Social Media, zoals Twitter, Instagram en WhatsApp komen aan bod.

Datum: Dinsdag 5 november
Locatie: Groningerstraat 21 – Deventer
Aanvang: 9.00 uur
Afsluiting: 13.00 uur
Investering: € 125,– (inclusief lunch)

 

Deelnemers over de workshops:
“Dank voor een zeer inspirerende ochtend. Het was waanzinnig interessant en we hadden een mooie groep bij elkaar.”

“Het was een geslaagde workshop en zeker voor herhaling vatbaar.”

KennisCentrum

Onze aanpak is: BE GOODTELL IT and GET PERSONAL, omdat we geloven in de kracht van persoonlijk contact. In ons splinternieuwe KennisCentrum aan de Groningerstraat 21 te Deventer kunnen we grote(re) groepen gasten ontvangen (tot 24 personen). We gaan graag persoonlijk met u in gesprek om uw communicatie vraagstukken op te lossen en de communicatie met uw klanten en prospects naar een hoger niveau tillen.

P1004669-workshop-rma-fb-3-lichter
P1004669-workshop-rma-fb-2-lichter
P1004669-workshop-rma-fb-lichter