Opmerkelijk team

Wim
Groot Koerkamp
Wim Groot Koerkamp

Wim Groot Koerkamp vormt sinds de oprichting in 1996 het gezicht van ReMarkAble en kan inmiddels bogen op tientallen jaren agro- en food communicatie-ervaring. Als boerenzoon kent hij de sector van binnenuit en is hij als geen ander in staat een verbinding te maken tussen briefing en boodschap. Wim ontwikkelt concepten en campagnes en wijst bevlogen en gestructureerd de weg in het brede spectrum nieuwe en traditionele media. Hij haalt voldoening uit resultaten die u behaalt dankzij opmerkelijke communicatie.
In zijn vrije tijd schopt Wim graag tegen een bal, (hard)loopt een beetje los rond en maakt hij op zijn race- en MTB-fiets de bossen en wegen in Salland onveilig.

Henk
Vermeer
Henk Vermeer

Henk Vermeer is sinds het afronden van zijn agrarische en marketing opleiding nooit weg geweest uit de sector en heeft tientallen jaren agro- en food communicatie-ervaring. Door zijn opleiding en werkervaring kent hij de sector van binnenuit en is hij als geen ander in staat de juiste communicatie gereedschappen in te zetten om zijn klanten succesvol te laten zijn. Henk inspireert, adviseert en werkt mee in de uitvoering waar dat gewenst is. Hij houdt graag workshops en lezingen over toegepaste social media.
In zijn vrije tijd is Henk de trotse fractievoorzitter van de lokale politieke partij Harderwijk Anders en kijkt hij uit naar reizen richting de Highlands.

Marc
Strijker
Marc Strijker

Effectieve agrimarketing zit in het dna van Marc Strijker. Een breed scala aan agri- en hortibusinessbedrijven heeft hij succesvol geadviseerd en ondersteund door middel van optimale communicatie met land- en tuinbouwers. Zowel nationaal als internationaal weet hij wat dat betreft de weg. Marc gaat als direct marketeer altijd op zoek naar de meest doeltreffende en kostenefficiënte mix.
Marc is getrouwd met Marieke en is vader van Abel en Lise. In z’n vrije tijd houdt Marc vooral van gezelligheid. Een filmpje pakken, lekker eten of een speciaalbiertje drinken met vrienden zijn veelvoorkomende activiteiten. Daarnaast geniet Marc van tuinieren en muziek luisteren.

Marijn
Voortman
Marijn Voortman

Grafisch Vormgever | Desktop Publisher
+31 (0)570 609 500
m.voortman@remarkable.nl

Het grafische vak is Marijn Voortman vanaf jongs af aan met de paplepel ingegoten. Na zijn studie “Vormgeving in de bouw” was een loopbaan als grafisch vormgever / creatief dtp-er in de reclamestudio van zijn vader een logische stap. Met veel plezier heeft hij daar ervaring opgedaan en de fijne kneepjes van het vak geleerd.
In zijn vrije tijd blaast hij graag stoom af op het voetbalveld. Verder is hij vaak samen met zijn gezin in de dierentuin of alleen achter zijn drumstel te vinden.

Sanne
Huntink
Sanne Huntink

Webdesign/-bouw | Grafisch Vormgever
+31 (0)570 609 500
s.huntink@remarkable.nl

Sanne Huntink is de jongste loot aan de groeiende stam van ReMarkAble. Haar passie is de wereld te zien door andere ogen en daar aansprekende, effectieve ontwerpen voor te maken. Sanne is in 2012 afgestudeerd als grafisch vormgeefster en heeft hierin de afgelopen jaren flink wat ervaring opgedaan. Heden ter dag houd ze zich voornamelijk bezig met de online zaken binnen ReMarkAble.
In haar vrije tijd kookt Sanne graag, vindt ze het leuk om tv-series te volgen en motor te rijden. Ook door het bos struinen met honden Filo en Bobby is een favoriete bezigheid.

Sorcha
Tijmons
Sorcha Tijmons

Stagiaire dier- en veehouderij
+31 (0)570 609 500
s.tijmons@remarkable.nl

Sorcha Tijmons heeft na het behalen van haar mbo diploma melkveehouderij de stap gemaakt naar het hbo en zit momenteel in het afstudeerjaar van de opleiding dier- en veehouderij aan de Aeres Hogeschool Dronten. Zij wil graag de consument laten zien hoe een agrarisch ondernemer zich dag en nacht inzet voor zijn of haar bedrijf. In haar vrije tijd geniet ze graag van de natuur en haar paard.

Anita
Groot Koerkamp
Anita Groot Koerkamp

Projectadministratie | Facilitair
+31 (0)570 609 500
info@remarkable.nl

Stille kracht achter de schermen. Bij de uitvoering van diverse communicatieklussen verzorgt Anita vol overgave de handling en verzending. Ook de controle van (print)uitingen is bij Anita in goede handen. Bovendien zorgt Anita ervoor dat het kantoor er altijd spik en span uitziet en dat de koekjestrommel altijd gevuld is. Gewoon, omdat we dat zo gewend zijn in Salland.

Gerda
Oosterlaken
Gerda Oosterlaken

Ervaren kracht ter ondersteuning van de heren en dames creatievellingen. Controleert of wij alles op tijd betalen maar beter nog of onze afnemers tijdig betalen. Naast gezin en werk heb ik niet zoveel tijd voor hobby’s, maar ik lees graag en werk is ook mijn hobby. Al jaren bij en voor diverse bedrijven bezig met de boekhouding. Beter met cijfers dan met woorden. Prettig als alles weer is bijgewerkt en klopt. Veel mensen denken van boekhouding saai is; fijn, ik vind het nog altijd leuk.

Eline
Eline

Eline is de altijd goedlachse mascotte van ReMarkAble. Eline wijst de weg in het agrarische medialandschap, is regelmatig oprecht verbaasd en heeft haar blik altijd op de toekomst gericht. Op kantoor kijkt ze je vriendelijk aan, altijd klaar voor een goed verhaal en een inspirerend persoonlijk contact.