Holaras – Marketing Automation

Hoopman Machines B.V.: Structuur, inzicht en leads met ReMarkAble Marketing Automation (SharpSpring)

Sinds 1911 is Hoopman Machines B.V. uit Aalten fabrikant van de Holaras machines. Er worden machines geproduceerd en ontwikkeld voor de veehouderij, akkerbouw, loonwerksector, uienverwerking, industrie en biogas. Naast de standaard machines in het assortiment, hebben veel van deze machines de mogelijkheid om ze naar eigen wens uit te breiden met extra opties. Sinds dit voorjaar maakt Hoopman Machines gebruik van ReMarkAble Marketing Automation (SharpSpring).

Jaco Korten, Verkoop- en marketingmedewerker bij Hoopman Machines B.V.:

We hadden het idee dat we het op marketing lieten liggen. Het was sluitpost in onze dagelijkse werkzaamheden. Er zat geen structuur in, we zagen niet wat het opleverde.

Daar moest verandering in komen!

Nu werken we samen met ReMarkAble communicatie aan de hand van een contentkalender en weten we welk bericht we wanneer, via welke kanalen (bijv. Facebook, e-nieuwsbrieven, Google Ads) moet worden verspreid. Via ReMarkAble Marketing Automation monitoren we wat onze communicatie-uitingen aan traffic en aan leads en verkopen genereren.

Eigenlijk wilden we gewoon worden ontzorgd. Dat werkt erg prettig met een bureau dat zowel verstand van zaken heeft van de agrarische sector als van communicatie. Niet alleen in Nederland, maar ook over de grens.