De Samenwerking – Marketing Automation

De Samenwerking: Een website die voor ons werkt met ReMarkAble Marketing Automation (SharpSpring)!

C.L.V. De Samenwerking is een coöperatie met ca. 800 leden werkzaam in het midden en westen van het land, met specialisme op het gebied van veevoeding, ruwvoederwinning en plantenteelt. Sinds dit voorjaar werkt De Samenwerking met ReMarkAble Marketing Automation (SharpSpring).

Jesca Strien, marketing- en communicatiemedewerker bij De Samenwerking:

“ReMarkAble heeft ons begin dit jaar geholpen met het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl, met daarbij een nieuwe website. Ze wisten ons al snel met een demo te overtuigen van de voordelen van SharpSpring.

Onze brochures en kennisdocumenten kunnen via formulieren op de website worden aangevraagd. Ze worden vervolgens automatisch toegestuurd, dus we hebben er geen werk aan. Adressen van potentiële klanten worden aan ons bestand toegevoegd en benaderd door onze adviseurs. Ook aanmeldingen voor demo’s en bijeenkomsten verlopen via SharpSpring. Uitnodigingen en bevestigingen verlopen via de ingebouwde e-mailmarketing functionaliteit. Het helpt ons onze klanten nog beter te ondersteunen en van de informatie te voorzien waar ze naar op zoek zijn.

Het platform is compleet, overzichtelijk en betaalbaar. Aan het begin hadden we even hulp nodig van ReMarkAble, maar nu doen we eigenlijk vrijwel alles zelfstandig.”