eline-duimen-01-212x300

BE GOOD

Wie goed doet, goed ontmoet.
Waarin is uw bedrijf goed, waarin onderscheiden uw producten of diensten zich? Met het vaststellen van uw identiteit, nu en in de toekomst, wordt de basis gelegd voor een succesvolle propositie en strategie. Wellicht loopt u rond met een aantal vragen;

  • Wie zijn mijn afnemers?
  • Waar liggen mijn kansen?
  • Hoe introduceer ik een nieuw product of nieuwe dienst?
  • ​Hoe richt ik mijn organisatie optimaal in?​
  • Wat is nodig om mijn imago in overeenstemming te brengen met mijn identiteit?

Wilt u antwoord?
ReMarkAble beschikt over tientallen jaren ervaring in strategische marketing en communicatie in de agro- en foodsector. Wij spreken uw taal en kennen uw doelgroep.

Eline-roept-01-212x300

TELL IT

Ieder bedrijf is opmerkelijk!
Een professionele presentatie maakt het verschil. De uitdaging is de voordelen van uw product op een opvallende manier onder de aandacht te brengen van uw doelgroep. Mensen zijn geïnteresseerd in mensen; mensen met verhalen: origineel, ludiek, inspirerend, oplossend. ReMarkAble helpt om uw ‘successtory’ te vertellen. We kennen de agro- en foodmarkt en beheersen alle denkbare kanalen die ingezet kunnen worden voor een consistent én effectief verhaal.

Advertenties in print en online, verkoopdocumentatie, beursdeelname, social media, video, buitenreclame, huisstijl etc. ReMarkAble ontzorgt: van idee tot inkoop en realisatie. Snel en effectief.

eline-maakt-kennis-01-212x300

GET PERSONAL

Het zijn de mensen die bepalen of ze zaken met u willen doen. Met de pijlers “be good” en “tell it” alleen bent u er dus nog niet. Let’s get personal, maak contact! Zorg dat uw adviseur bij de klant/prospect ​aan tafel komt! Maak van prospects afnemers; afnemers die blijven terugkomen. Alles draait hierbij om persoonlijke aandacht op het juiste moment.

H​et online platform ReMarkAble Agrarische Marketing Automation maakt op basis van cookies en IP-herkenning zichtbaar wie, wanneer en wat op uw ​website(s), social media en in uw nieuwsbrieven zoekt. Op basis van deze informatie kunt u geautomatiseerd relevante berichten op het juiste moment naar de juiste klant/prospect sturen. RMA levert concrete leads waarmee uw adviseurs gericht op pad kunnen om persoonlijk contact te leggen en beter aan de behoeften van de klant kunnen voldoen. Zo wordt de efficiëntie van het verkoopapparaat en de omzet verhoogt.

​ReMarkAble monitort en assisteert bij de conversie van boodschap naar business.