Tekstschrijven: een vak apart

De contentkalender is een praktische tool die u helpt om uw informatiestroom te structureren en te optimaliseren.

Een kalender invullen is één ding, maar uitvoeren is twee. Een thema bedenken, dat lukt nog wel. En via welk kanaal het bericht moet worden verspreid, kan doorgaans ook nog wel worden ingevuld. Maar dan! Wat als u in de pen moet klimmen? Komt het er dan ook nog zo soepel uit?

Tekstschrijven is een vak apart

Blaise Pascal zei het al in de zeventiende eeuw: “Ik schrijf je een lange brief, want ik heb geen tijd voor een korte.” Shortcopy is kortom een uitdaging. Laat staan een lange tekst, die moet informeren, prikkelen, enthousiasmeren. Heeft u daarvoor de tijd en inspiratie? En dat u de ins & outs van uw producten/diensten goed kent, betekent niet dat u automatisch ook een goede schrijver bent…of bent u de uitzondering op de regel?

Al eens gedacht aan uitbesteden?

De copywriters van ReMarkAble communicatie zijn gepokt en gemazeld en zijn in staat uw boodschap kort, bondig en inspirerend te verpakken. Tientallen jaren marketing en communicatie-ervaring in de internationale agro- en foodsector gecombineerd met een flinke dosis kennis, inspiratie en creativiteit, zorgen voor content waar u content mee bent! Wij staan voor u klaar: snel én deskundig. Try us!

Bekijk onze portfolio:

Lees ook de blog: What’s in it for you

Meer weten?

Deel dit artikel