Storytelling: uw verhaal verdient het om verteld te worden!

In het overbruggen van ogenschijnlijk onverenigbare doeleinden ligt dé uitdaging voor de Nederlandse agrarische sector. De vraag naar ‘eerlijk voedsel’; op een biologische, dier- en milieuvriendelijke wijze geproduceerd, van bekende (streek)komaf neemt toe. Voor het behalen van een fair inkomen is voor veel agrariërs schaalvergroting, in combinatie met efficiëntere productietechnieken, noodzakelijk. Ondernemende boeren slagen erin deze doeleinden te verenigen dankzij GPS data- en precisietechnieken. Voorwaar een topprestatie! 

Topprestaties verdienen waardering. Waardering voor toewijding en kwaliteit; kortom een goed verhaal. Een goed verhaal impliceert goed communiceren. Een aspect dat de agrarische sector de laatste decennia schromelijk heeft verwaarloosd. In media wordt vooral over ‘onze sector’ gepraat in plaats van met. Producenten kennen het echte verhaal; puur en eerlijk. En alhoewel boeren van nature geen praters zijn, komen de verhalen echt wel los als boeren over hun passie, hun bedrijf, hun product spreken. 

ReMarkAble heeft ruim 20 jaar ervaring in de communicatie voor de agro en foodsector. Uw verhaal verdient het om niet alleen verteld, maar ook te gehoord te worden!

Deel dit artikel