Stage-/Afstudeerplaats Storyteller

ReMarkAble communicatie BV is op zoek naar jong en ambitieus talent, dat via een opstap als stagiair, aan de slag kan als ‘Storyteller’. We werken voor tientallen klanten in de agrarische sector, ieder met een uniek verhaal. Verhalen die het waard zijn om verteld en gehoord te worden!

In de praktijk hebben veel agrarische leveranciers en verwerkers moeite om op een gestructureerde en originele wijze te vertellen waarom ze interessant zijn voor (toekomstige) klanten: boeren, tuinders of loonwerkers.

We zoeken een stagiair, bij voorkeur uit de omgeving van Deventer, die thuis is in de agrarische sector, de taal van de sector spreekt en in staat is pro-actief relevante informatie uit de markt te halen. Content bestaat uit een mix van tekst, beeld, infographics en video, die via diverse (online) kanalen wordt gedistribueerd. Leef je uit!

Je wordt geholpen door een team van professionele collega’s. Een content kalender biedt houvast voor een planmatige aanpak. Je hebt de beschikking over een Panasonic Lumix DC-GH5 systeemcamera.

Geïnteresseerd of behoefte aan meer informatie? 
Bel 0570 609 500; vraag naar Wim Groot Koerkamp of stuur een E-Mail: [email protected].

Deel dit artikel