kenniscentrum-180410-1200x675

ReMarkAble opent KennisCentrum voor agrarische communicatie

ReMarkAble beschikt over tientallen jaren marketing en communicatie-ervaring in de internationale agro- en foodsector. Ervaring en kennis die we graag met u delen.

Wellicht heeft u al eens een kijkje genomen in ons online agrarisch communicatie KennisCentrum en een WhitePaper of de Contentkalender aangevraagd. Rustig en op veilige afstand te bekijken achter uw scherm.

Onze aanpak is echter: BE GOOD – TELL IT – GET PERSONAL, omdat we geloven in de kracht van persoonlijk contact. In ons splinternieuwe KennisCentrum aan de Groningerstraat 21 te Deventer kunnen we grote(re) groepen gasten ontvangen (tot 24 personen). We gaan graag persoonlijk met u in gesprek om uw communicatie vraagstukken op te lossen en de communicatie met uw klanten en prospects naar een hoger niveau tillen. Te beginnen met de workshops op 18 april om 9.30 uur:

  • Benut de kracht van Facebook agri-marketing
  • Een introductie in Marketing Automation

Andere te verwachten workshops/trainingen:

  • Contentplanning: Optimale benutting van de Contentkalender
  • Contentmanagement met WordPress
  • Scoren met E-newsletters

Houd voor de planning onze website in de gaten.

Dus bent u op zoek naar een inspirerende workshop of training on the job voor uw communicatieafdeling, specialisten, verkopers en adviseurs? Dan kunt u bij ons terecht!

Plant u zelf een meeting of presentatie (tot 24 personen) en bent u op zoek naar een geschikte ruimte? Maak dan gerust van ons KennisCentrum gebruik!

Neem voor meer informatie contact op met Wim Groot Koerkamp.
T: 0570 60 95 00 – E: [email protected]

Deel dit artikel