ReMarkAble gaat voor GOUD!

ReMarkAble Marketing Automation (RMA) is ’the best of both worlds’ van ReMarkAble communicatie en marketing automation. Hiervoor maken we gebruik van het marketing automation platform SharpSpring.

Na een pittig theorie-examen, praktijkopdrachten en ondertussen een jaar ervaring, voert ReMarkAble nu het predicaat; SharpSpring Silver Level Certified Partner.

Voor inmiddels 15 opdrachtgevers bundelen we onze ervaring in opmerkelijke communicatie in agro en food en kennis van marketing automation in ReMarkAble Marketing Automation (RMA). We helpen met de inrichting, geven uitleg over de functies en bieden support voor een optimale ROI.

Het online platform heeft uitgebreide mogelijkheden, zoals CRM, e-mailmarketingtools, email- en webvisitor statistieken, geïntegreerd Social Mediamanagement, etc. in een overzichtelijk platform met een aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding.
Op basis van cookies en IP-herkenning wordt zichtbaar wie, wanneer, wat op uw website(s), Social Media en in uw nieuwsbrieven zoekt. Op basis van deze informatie kunt u geautomatiseerd relevante berichten op het juiste moment naar de juiste klant/prospect sturen. RMA levert concrete leads waarmee uw adviseurs gericht op pad kunnen om persoonlijk contact te leggen en beter aan de behoeften van de klant kunnen voldoen. Zo wordt de efficiëntie van het verkoopapparaat en de omzet verhoogt.

Vanzelfsprekend zijn we erg blij met onze certificatie, maar natuurlijk:

GAAN WE NU VOOR GOUD! Doet u mee?

Deel dit artikel