ReMarkAble-Platinum-Certificering-SharpSpring-1200x675

ReMarkAble communicatie BV ontvangt Platinum-certificering van SharpSpring

DEVENTER, 26 april 2019– ReMarkAble communicatie BV, hét full-service communicatiebureau voor de agro & food sector, behaalde recent het certificaat op platina-niveau in het partnercertificeringsprogramma van SharpSpring. Via dit programma stelt SharpSpring, Inc. (NASDAQ: SHSP), een wereldwijde leverancier van cloudgebaseerde marketing- en e-mail softwareoplossingen, haar partners in staat om experts in marketing automatisering te worden en beloont toppresteerders met verwijzingen, certificatiebadges en extra middelen.

ReMarkAble communicatie BV voldeed aan alle vereisten op platina-niveau van het certificeringsprogramma, wat een uitzonderlijk niveau van expertise in marketingautomatisering en het SharpSpring-platform aantoont. Met deze certificering is ReMarkAble nog beter toegerust om opdrachtgevers te helpen:

• gekwalificeerde leads te genereren
• meer leads om te zetten in verkoop
• de ROI van marketingcampagnes te optimaliseren

“Agentschappen die toonaangevend zijn in marketingautomatisering zijn ook veel waarschijnlijker leider in de digitale marketingindustrie”, aldus Rick Carlson, CEO van SharpSpring. “Wanneer een partner extra inspanningen levert om dit certificatieniveau te behalen, weten we dat ze de waarde van marketingautomatisering echt begrijpen en dat ze zich inzetten voor het beste resultaat voor hun klanten.”

Marc Strijker, marketing automation specialist bij ReMarkAble: “Meer en meer agribusinessbedrijven weten de weg naar ReMarkAble te vinden voor opmerkelijke campagnes. De tijd van ‘schieten met hagel’ is voorbij. Opdrachtgevers willen weten wat de communicatie-inspanningen concreet opleveren en met kwalitatieve leads aan de slag. Als creatief bureau, met een pragmatische aanpak, kunnen wij onze opdrachtgevers met het SharpSpring platform, daadwerkelijk voorzien in goede leads. Met het hoogste certificaat op zak kunnen we het beste resultaat voor onze opdrachtgevers behalen!”

Deel dit artikel