ReMarkAble blijft opmerkelijk! πŸ’ͺπŸ»πŸš€

Mocht je het op een of andere manier gemist hebben: Wim Groot Koerkamp, grondlegger van ReMarkAble communicatie, gaat ons na 28 jaar verlaten. We zouden hem niet zomaar laten gaan, zij het dat het is voor een nobel doel: het verkleinen van de kloof tussen stad en platteland. Dit via Stichting AAN TAFEL!

Wim heeft gedurende al die jaren een onschatbare bijdrage geleverd aan ons team en aan de opmerkelijke communicatie die wij voor onze opdrachtgevers genereren. Zijn passie en toewijding laten een blijvende indruk achter en zijn blijvend verweven in ons ReMarkAble DNA: Be good – Tell it – Get personal – Sell it!

Wij willen Wim bedanken voor zijn jarenlange toewijding, zijn inspiratie en zijn immense bijdrage aan het opbouwen van ReMarkAble communicatie. We wensen hem het allerbeste in zijn nieuwe avontuur met Stichting AAN TAFEL en het dichten van de kloof tussen stad en platteland!

ReMarkAble communicatie blijft opmerkelijk! Wij gaan door met plan A, het maken van A-merken van onze opmerkelijke opdrachtgevers. Een solide team communicatieprofessionals staat, onder leiding van Edzard van Delden, Eelco van der Wal en Marc Strijker, ook in 2024 weer voor u klaar. We worden versterkt met de komst van communicatieadviseur Pieter Holkenborg, die 15 jaar de marketingafdeling van De Feestfabriek, organisator van de Zwarte Cross, heeft bestierd. Niet bepaald een groentje dus! πŸ˜‰

Kortom ReMarkAble is future proof. We gaan graag (weer) voor u aan de slag! Heeft u behoefte aan opmerkelijke communicatie, neem dan gerust contact op.

Edzard van Delden
Eelco van der Wal
Marc Strijker

Deel dit artikel