Ready for the next step

Per 1 februari 2015 is ReMarkAble communicatie BV gevestigd aan de Keulenstraat 12 in Deventer.
Op de vierde verdieping van dit totaal gerenoveerde, voormalige LTO-kantoor heeft ReMarkAble een perfecte plek gevonden die volop ruimte biedt voor een gezonde toekomst.
 
Dit vertrouwen wordt onderstreept met de aanstelling van Henk Vermeer per 1 januari jl. Henk (48 jaar) heeft een indrukwekkende staat van dienst, met name waar het gaat om digitale communicatie in de agro- en foodsector. Met Henk Vermeer is ReMarkAble nog beter in staat pro-actief sturing te geven aan online communicatieactiviteiten. Hiermee maakt niet alleen ReMarkAble een volgende stap, maar zal bovenal de communicatie-impact voor de klanten verder vergroot worden. Henk stelt zich hieronder nader voor. In het kielzog van Henk ligt de aanstelling van meerdere (productie)medewerkers in het verschiet.

Het nieuwe ‘penthouse’ kantoor is gevestigd direct nabij de snelweg (A1, Deventer, afslag 23), dus prima bereikbaar met voldoende gratis parkeerruimte. Bovendien is de internetsnelheid op deze locatie optimaal, zodat we ook ruim baan hebben op de digitale snelweg.

ADRESWIJZIGING

Wij verzoeken u het nieuwe adres van ReMarkAble in uw administratie te verwerken:

ReMarkAble communicatie BV, Keulenstraat 12, 7418 ET DEVENTER
Tel. +31 (0)570 609 500
www.remarkable.nl

E-Mail Wim Groot Koerkamp : [email protected]
E-Mail Henk Vermeer : [email protected]
E-Mail Henk Borgonje : [email protected]
E-Mail Anita Groot Koerkamp : [email protected]
E-Mail algemeen : [email protected]

Ook de handelsactiviteiten AdTraction (buitenreclame op silagewagens) en FamousFarm (spandoeken voor trotse boeren) zijn per 1 februari 2015 ondergebracht aan de Keulenstraat 12 in Deventer.

Deel dit artikel