ReMarkAble officiële Google partner

Opmerkelijke Google Partner

ReMarkAble communicatie is al enkele Jaren gecertificeerd Google Partner. En dat niet voor niets! We beheren meer dan 50 Google Advertising accounts voor onze opdrachtgevers. In 2023 hebben we ruim 184 miljoen Ads voor onze opdrachtgevers vertoond via de Google zoekmachines en het Google Display Network.

Wij helpen bedrijven met verschillende soorten Google-campagnes, zowel nationaal als internationaal. Verschillende campagnes zijn mogelijk:

Zoekmachineadvertenties (SEA)

Elke seconde verwerkt Google zo’n 105.000 zoekopdrachten. Dat zijn per dag zo’n 9 miljard zoekopdrachten. Bijna negen van de tien gebruikers wereldwijd gebruiken Google om op internet te zoeken. Zoekmachines zijn dus onmisbaar geworden, ook voor uw doelgroep. Is uw website vindbaar genoeg? Een tool die u kunt inzetten om uw vindbaarheid op internet te verbeteren is Search Engine Advertising (SEA).

 • Doel: Meer websitebezoekers genereren die relevant zijn voor uw product of dienst.
 • Werking: Uw advertenties worden getoond in de zoekresultaten van Google wanneer mensen zoeken op relevante keywords.
 • ReMarkAble’s expertise: We helpen u met het kiezen van de juiste keywords, het instellen en optimaliseren van uw advertenties.

Display-advertenties

Het Google Display Netwerk bereikt wereldwijd meer dan 90% van alle internetgebruikers, via miljoenen websites, nieuwspagina’s, blogs en Google-sites zoals Gmail en YouTube. Met display-advertenties kun je jouw bedrijf promoten wanneer mensen online browsen, YouTube-video’s bekijken, Gmail checken of mobiele apparaten en apps gebruiken. Veel websites stellen advertentieruimte aan Google beschikbaar, waaronder ook enkele agrarische websites. Zo kun je via Google voor een gunstig tarief advertentieruimte inkopen en je advertenties aan je doelgroep tonen.

 • Doel: Uw merkbekendheid vergroten, websiteverkeer genereren of leads verzamelen.
 • Werking: Uw advertenties worden getoond op miljoenen websites en apps die samenwerken met Google.
 • ReMarkAble’s expertise: We helpen u met het ontwerpen van pakkende advertenties, het targeten van de juiste doelgroep en het instellen en optimaliseren van uw campagne.

Video-advertenties

Met Google video-campagnes kun je jouw video-advertenties tonen op YouTube, Google Display Network en andere videoplatforms. Zo bereik je een breed publiek met relevante content.

 • Doel: Uw merkbekendheid vergroten, productdemonstraties geven of leads verzamelen.
 • Werking: Uw advertenties worden getoond op YouTube en andere videoplatforms.
 • ReMarkAble’s expertise: We helpen u met het creëren van videocontent die aansluit bij uw doelgroep, het targeten van de juiste viewers en het instellen en optimaliseren van uw campagne.

Shopping-advertenties

Google Shopping is een krachtige tool die jouw producten onder de aandacht brengt van potentiële klanten die actief op zoek zijn naar wat jij te bieden hebt.

 • Doel: Uw producten online verkopen.
 • Werking: Uw productfoto’s, -prijzen en -beschrijvingen (Productfeed) worden getoond in de zoekresultaten van Google en op Google Shopping.
 • ReMarkAble’s expertise: We helpen u met het instellen van uw productfeed, het optimaliseren van uw campagne en het verhogen van uw verkopen.

Remarketing

Remarketing, ook wel retargeting genoemd, is het benaderen van potentiële klanten die eerder je website hebben bezocht. Bij verder surfen op het internet kun je ze weer ads, banners of video’s tonen.

 • Doel: Websitebezoekers die uw website al hebben bezocht, opnieuw targeten met advertenties.
 • Werking: Uw advertenties worden getoond aan websitebezoekers terwijl ze andere websites en apps bezoeken.
 • ReMarkAble’s expertise: We helpen u met het instellen van remarketinglijsten, het ontwerpen van relevante advertenties en het instellen en optimaliseren van uw campagne.

Performance Max

Performance Max (PMax) is een geautomatiseerde campagnetype binnen Google Ads. Het is ontworpen om adverteerders te helpen hun advertenties weer te geven op de  verschillende Google-kanalen.

 • Doel: Uw merkbekendheid vergroten, websiteverkeer genereren, leads verzamelen of verkopen te stimuleren.
 • Werking: de advertenties worden weergegeven in de volle breedte van het Google spectrum:

Zoeknetwerk: Uw advertenties verschijnen in zoekresultaten op Google.

Display Netwerk: Uw advertenties worden getoond op miljoenen websites en apps die samenwerken met Google.

YouTube: Uw advertenties verschijnen voor video’s op YouTube.

Discover: Uw advertenties verschijnen in de Discover-feed van mobiele Google-apps.

Gmail: Uw advertenties verschijnen in de tab ‘Promoties’ van Gmail-gebruikers.

Google Maps: Uw lokale advertenties kunnen worden getoond op Google Maps.

Het belangrijkste kenmerk van PMax is dat het gebruikmaakt van machine learning om uw advertenties automatisch te optimaliseren.

 • ReMarkAble’s expertise: We helpen u met het ontwerpen van pakkende advertenties, het targeten van de juiste doelgroep en het instellen en optimaliseren van uw campagne.

ReMarkAble is een Google Partner met een bewezen track record. We hebben ruime ervaring met het beheren van Google Ads-campagnes voor bedrijven in diverse sectoren wereldwijd.

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Deel dit artikel