REM_171017_reclamezijlen_WEBF-1200x675

LG zeilen geven mijn silagewagens een extra mooie uitstraling

Het Brabantse loonbedrijf Sonnemans rijdt al ruim vijf jaar rond met een LG reclamezeilen op een Kaweco Radium silagewagen. “Niet alleen levert het een leuk extraatje op, het geeft de silagewagen ook een extra mooie uitstraling”, aldus eigenaar Pieter Sonnemans.

De loonwerker zaait LG zaden van Limagrain en kwam op die manier in contact met AdTraction buitenreclame in Deventer, het bedrijf wat de reclamezeilen levert en monteert. Hij werd enthousiast en zo werden de eerste reclamezeilen ruim vijf jaar geleden gemonteerd op de silagewagen. Naar tevredenheid, want Sonnemans blijft ermee rondrijden. “Klanten zijn het gewend, het is een vertrouwde aanblik geworden. Als de zeilen aan vervanging toe zijn, worden nieuwe LG reclamezeilen gemonteerd”, voegt Sonnemans toe.

Loonbedrijf Sonnemans is gevestigd in Someren sinds 1957. Pieter Sonnemans nam het bedrijf in 1998 over van zijn vader en heeft inmiddels zes man personeel in dienst. Het loonbedrijf bevindt zich in een gebied met voornamelijk veehouderij; daarom is het niet verrassend dat de klantenkring voornamelijk uit veehouders bestaat. De voederwinning is een speerpunt voor het bedrijf. Het merk LG van Limagrain past dus perfect bij Sonnemans.

Wilt u meer weten over AdTraction van ReMarkAble?

Deel dit artikel