Is jouw bedrijf al in beweging

Is jouw bedrijf al in beweging?

Agrarisch Nederland is volop in transitie. Nationale en internationale politieke en maatschappelijke druk stelt andere eisen aan productie- en veehouderijtechnieken. Boeren en tuinders hebben sinds de Tweede Wereldoorlog aan alle behoeften van veeleisende consumenten beantwoord, meer dan dat.

Anno 2022 worden nieuwe spelregels bepaald, al dan niet terecht ingegeven door een hoog ot-en-siengehalte. Opnieuw zal de Nederlandse land- en tuinbouw haar veerkracht tonen; op zoek gaan naar nieuwe perspectieven. Leveranciers en dienstverleners bewegen mee, bieden nieuwe businessmodellen, nieuwe oplossingen. Nieuwe technieken die via nieuwe mediakanalen onder de aandacht worden gebracht van een doelgroep die snel verandert. En ja, die doelgroep bevindt zich steeds meer in het buitenland.

ReMarkAble is dé partner voor een succesvolle transitie. We kennen de markt, nationaal en internationaal, zijn creatief, leveren concrete leads en trainen uw personeel om leads om te zetten in orders: BE GOOD, TELL IT, GET PERSONAL, SELL IT.

Neem voor meer informatie contact op met Wim Groot Koerkamp:
+31 (0)6 54 22 65 20
[email protected]

Deel dit artikel