Henk Vermeer verlaat ReMarkAble voor BBB

Henk Vermeer verlaat ReMarkAble voor BBB

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: vanaf 1 januari 2022 gaat Henk Vermeer zijn partnerschap en werk bij ReMarkAble communicatie beëindigen en zich volledig bezighouden met de politiek.

Henk: "Na ruim 34 jaar werken in het bedrijfsleven, waarvan 7 jaar bij ReMarkAble, sla ik een nieuwe weg in. De weg waar ik sinds mijn start in de lokale politiek in 2017 en ons plan om via BBB politiek als middel in te zetten en zo de stem van het voor het platteland te gaan vormen, aan verslingerd ben geraakt."

henk-groot

In 2014 kwam ik weer terug naar Deventer, de stad waar mijn werkzame leven begon in 1986 met een halfjaar stage voor de CHA in Dronten bij de Deventer Mengvoeder Centrale DMC. Na het afstuderen in 1987 startte ik als vertegenwoordiger bij DMC, werd vervolgens marketingmanager en directeur. In deze jaren maakte ik kennis met Wim Groot Koerkamp die ReMarkAble net was gestart. We ruilden ons generieke ‘reclamebureau’ in voor de specialist in agri-food: ReMarkAble (leuk detail: bij mijn start bij ReMarkAble bleek DMC klantnummer 5 te hebben). Toen eind jaren 90 internet in het bedrijfsleven opkwam, maakte ik de switch naar business development in ICT, nog steeds in de agrofoodsector. De hier opgedane kennis zette ik de afgelopen zeven jaar bij ReMarkAble in bij onze advisering op het gebied van strategie en ICT-beleid.

In de afgelopen jaar heb ik mee mogen bouwen aan ReMarkAble, zowel in de dienstverlening als in de omvang: van drie naar veertien medewerkers en nog steeds groeiende. Groeiende omdat er een toenemende behoefte is aan een full-service communicatiebureau in de agrarische sector. Met kennis van zaken en een hands-on aanpak. Weten wat er speelt bij de klanten van onze klanten en hier de communicatie op afstemmen.

In het nieuwe jaar ga ik fulltime werken als Ambtelijk Secretaris (zeg maar de teammanager) en beleidsmedewerker van de Tweede Kamerfractie van BBB in Den Haag. Daar hou ik me ook bezig met onder meer de beleidsterreinen Financiën, Economische, Binnenlandse en Digitale Zaken. Hier kan ik mijn kennis en ervaring als ondernemer en als gemeenteraadslid in Harderwijk, ook landelijk inzetten.

Ik ben super dankbaar dat Wim Groot Koerkamp mij 7 jaar geleden de kans geboden heeft om partner te worden bij ReMarkAble en ben blij dat we, samen met Marc Strijker, in Edzard van Delden een mooie opvolger gevonden hebben om mijn taken over te nemen.

Graag bedank ik alle klanten voor de fijne manier van samenwerken en het vertrouwen dat ik altijd heb ervaren. Zowel op zakelijk gebied als op het persoonlijke vlak.

ReMarkAble dendert door! 

Namens het hele team van ReMarkAble willen we Henk hartelijk bedanken voor zijn toewijding en inzet! De afgelopen 7 jaar heeft Henk meegewerkt aan opmerkelijke campagnes, opmerkelijke resultaten en een opmerkelijke groei! We gaan hem zeker missen. Maar we kijken vooruit! Wat ruim 25 jaar geleden begon met een fax apparaat op het nachtkastje is inmiddels uitgegroeid tot een full service communicatiebureau in agro en food met 14 medewerkers!

Team ReMarkAble dendert door met nieuwe mensen, nieuwe specialisten, nieuwe energie. De stem van en voor het platteland vindt bij ReMarkAble onverminderd een luisterend oor.