Hallo, bent u daar nog?

Hallo, bent u daar nog? Hebben we contact? Kunt u het allemaal nog bijbenen? Wordt u bijkans tureluurs van alle innovaties in het marketing- en communicatielandschap die, als over elkaar heen vallende golven, over u worden uitgestort?

Natuurlijk wilt u vooruit met uw bedrijf! En u onderkent de voordelen van nieuwe media, waarbij u gericht door middel van Social Media en e-nieuwsbrieven uw doelgroep kunt bereiken. Zoekmachineoptimalisatie (SEO) en –advertenties (SEA) zorgen voor een betere vindbaarheid van uw website. Met marketing automation krijgen de bezoekers van uw website en social media accounts een ‘gezicht’: klaar voor persoonlijke follow-up.

‘So far, so good.’ Maar waar moet u nu beginnen om doorlopend originele content te creëren? Simpel: maak gebruik van de diensten van een specialist in creatieve, onderscheidende campagnes. Ongeacht via welk kanaal u wilt communiceren: in alle gevallen bent u opvallend en herkenbaar in beeld. Geen ‘look-at-me’, maar ‘me-for-you’ oftewel: wat betekenen uw producten voor uw klant?

Wees ambitieus, kijk verder dan uw eigen horizon, wees bewust van uw rol als werkgever, uw omgeving en de maatschappij. Maak verbinding, sla bruggen. Denk om, als bedrijf en als sector. Wees altijd positief. Klaag niet over onbegrip in de grachtengordel, maar leg het accent op de kracht van de agro- en foodsector als leverancier van veilig en verantwoord voedsel. Ook uw bedrijf en producten zijn schakels in deze gezamenlijke ambitie.

ReMarkAble heeft aan de wieg mogen staan van opmerkelijk succesvolle campagnelijnen: ‘Groei door kennis’ (CropSolutions), ‘precies wat nodig is’ (Homburg), ‘Ziezo, prima werk met ZIBO’ (Zinger), ‘growing for the future’ (Certis), ‘grow, care and share’ (Timac Agro) en ‘for de cow, the milk and the milker’ (SAC) zijn daarvan goede voorbeelden.

Ook voor u gaan we graag voortvarend aan de slag. Tientallen jaren expertise staan garant voor maximale ‘awareness’ in de markt. ReMarkAble luistert goed, levert snel, accuraat en volgens afspraak.

‘Keep calm and call ReMarkAble!’

Deel dit artikel