Check-up uw communicatie

Het einde van het jaar is een goed moment om de positie van uw bedrijf te bespiegelen. Wat gaat goed, wat kan misschien beter? Wat kunt u doen om uw bedrijf nog beter te laten renderen?

Het is duidelijk dat de wereld om ons heen snel verandert. Wat vroeger werkte, is vandaag de dag niet meer vanzelfsprekend. Vooral als het gaat om communicatietechnieken is er sprake van veel dynamiek en verandering. Nieuwe media maken een opmars, maar ook ‘oude’ technieken, zoals beursdeelname en open dagen zijn nog steeds een succesvol recept.

Momentum

Succesvolle communicatie wordt bepaald door kwaliteit, creativiteit én flexibiliteit. Lange termijn planningen zijn verleden tijd. Uw communicatie moet ‘kort op de bal spelen’. Monitoren, snel schakelen en gebruik maken van het momentum; daar draait het om. Timing is essentieel.

Bedrijfscommunicatie moet professioneel en herkenbaar zijn, appelleren aan basisbehoeften als zekerheid, service en klantvriendelijkheid. Daarmee is het fundament gelegd; creatief en flexibel inspelen op de actualiteit doet de rest.

Het vermogen om aan deze eisen te beantwoorden is in grote mate afhankelijk van de vraag in hoeverre een communicatiebureau is ingevoerd in de materie; uw markt, uw klantbehoeften. De tijd die verloren gaat met een uitgebreide briefing resulteert erin dat uw concurrent de koopsignalen uit de markt eerder benut dan u. Jammer en niet nodig!

ReMarkAble

Wij vragen slechts een moment uw aandacht om uw communicatie te optimaliseren. Vooral als het draait om communicatie in de agro- en foodmarkt is ReMarkAble met bijna 20 jaar bureau-ervaring bij uitstek uw partner. ReMarkAble komt snel en gestructureerd tot de kern: wat maakt uw bedrijf, product of dienst ReMarkAble? Kent u uw klant? Waar liggen de leemtes in uw communicatie? Is de samenstelling van uw communicatiemix up-to-date op basis van MultiMediaMeter? Is uw website ‘mobile friendly’? Is uw Facebook pagina goed ingericht en de content geschikt voor sociale interactie?

Benut het momentum en doe nu een communicatie-check >>  Bel 0570-609500 of vul het contactformulier in

Deel dit artikel