Bereik (melk)veehouders in het hart

Bent u op zoek naar een opvallende en effectieve methode om veehouders te bereiken? Met AandachtTrekker ‘moving billboards’, reclamezeilen aan twee zijden bevestigd aan silagewagens, bereikt u veehouders in het hart van hun bedrijfsvoering: opvallend, doelgericht en aantrekkelijk geprijsd.

AandachtTrekker reclamezeilen hebben per zeil een afmeting van 5 x 1.75 meter. Per silagewagen is dus sprake van 17,5 vierkante meter attentiewaarde. Gerichte inzet in uw afzetmarkt gedurende maart (grasoogst) tot en met oktober (maisoogst) maakt van AandachtTrekker ‘moving billboards’ een bijzonder effectief communicatie-instrument.

All-in-one
ReMarkAble communicatie heeft met AdTraction buitenreclame al sinds 1999 ervaring in de montage van reclame-uitingen aan silagewagens. Sindsdien zijn talrijke wagens deskundig gemonteerd bekleed met reclameborden. De begeleiding is allesomvattend: inclusief productie, full colour opdruk én montage. ReMarkAble kan eveneens behulpzaam zijn bij de selectie van loonwerkers en de creatie van uw reclame-uitingen.

Kijk op AdTraction of neem contact op met Wim: tel. (06) 54 22 65 20, [email protected]

Deel dit artikel