BBBizar

15 maart 2023 gaat de geschiedenisboekjes in als de dag waarop BBB Nederland op zijn politieke grondvesten deed schudden. Vanuit het niets werd BBB de grootste partij in de Provinciale Staten en Waterschappen. In het verlengde hiervan dendert BBB met 17 zetels de Eerste Kamer binnen.

ReMarkAble staat aan de basis van BBB. Oprichter Wim Groot Koerkamp vormde met Caroline van der Plas en Henk Vermeer in 2019 het oprichtingsbestuur. Na de zetelwinst in 2021 trad boerenzoon Wim bewust terug als secretaris om de vermeende banden met de agro-industrie te ontkrachten.

ReMarkAble bleef BBB ondersteunen in alle communicatie-activiteiten, die tijdens de campagne dominant in de samenleving zichtbaar waren, zowel via traditionele als nieuwe, online media. Niemand zal bijvoorbeeld de bouwhekdoeken met ‘Iedere dag BBBeter’ zijn ontgaan.

Het succes van BBB onderstreept de visie van ReMarkAble dat als je ergens in gelooft, uitgaat van eigen kracht, grootse veranderingen haalbaar zijn. Niets is onmogelijk. Plannen maken is leuk, realiseren is beter.

Geïnteresseerd in onze aanpak? Neem contact met ons op.

Deel dit artikel