Famous Farm

Het mooiste en lekkerste van Nederlandse bodem!

 

Famous Farm

Famous Farm spandoeken geven boeren en tuinders weer het initiatief bij de promotie van haar kwaliteitsproducten. Een pro-actieve, open communicatie draagt bij aan een beter imago. Nederlandse boeren en tuinders mogen trots zijn op hetgeen ze doen en produceren. Dit betekent dat boeren en tuinders niet met de rug naar de maatschappij staan, maar de dialoog aangaan. Door het plaatsen van Famous Farm spandoeken op strategische plaatsen langs weilanden en akkerpercelen wordt in één oogopslag uitgelegd wat de consument waarneemt op het platteland en waartoe dit resulteert in de supermarkt, in het restaurant of thuis op het bord: het mooiste en lekkerste van Nederlandse bodem!

Famous - Spandoeken

Famous Farm spandoeken hebben een formaat van 400 x 60 cm (breedte x hoogte). Deze afmeting staat borg voor veel attentiewaarde en is middels vier meegeleverde spanrubbers eenvoudig en strak te bevestigen aan een (bestaande) perceelafrastering, c.q. weidepalen. De spandoeken zijn gemaakt van polystretch materiaal: duurzaam, weer- en kleurvast. De spandoeken zijn geperforeerd, waardoor ze bestand zijn tegen wind. U heeft keuze uit 14 professionele uitvoeringen, afgestemd op de belangrijkste agrarische producten.

Famous - Plaatsing

Kies bij de plaatsing van uw Famous Farm spandoek(en) voor een plek(ken) die gezien wordt door veel passanten. Uiteraard stemt u uw spandoek af op hetgeen de consument op die positie op het platteland waarneemt. Voor akkerbouwproducten is het raadzaam de spandoeken vlak voor of na de oogst te verwijderen.

Famous - Eigen spandoek

Staat uw spandoek er niet bij of heeft u specifieke wensen met betrekking tot de uitvoering van uw spandoek? Neem contact met ons op via het contactformulier. Famous Farm neemt vervolgens contact met u op voor een prijsopgave. Let op: de prijs voor spandoeken ‘op maat’ is hoger dan de standaard spandoeken in verband met extra ontwerp- en productiekosten.

Famous - Grote afname

Overweegt u als agrarische toeleverancier of verwerker de afname van een grote hoeveelheid Famous Farm spandoeken? Door de toevoeging van de tekst ‘Productie plant van’ op één van de standaard spandoeken, gevolgd door het logo van uw bedrijf geeft u uw klanten een mooi relatiecadeau, terwijl u gelijkertijd werkt aan een positief imago van uw bedrijf. Uiteraard zijn ook ontwerpen, die exact aan uw huisstijl beantwoorden, mogelijk.

Neem contact met ons op voor een aantrekkelijke, scherpe aanbieding.

Bestellen

Famous Farm levert kwaliteit spandoeken die uw producten/trots op een professionele wijze onder de aandacht brengen van consumenten. Draag uw steentje bij aan een positief imago van de agrarische sector!

Afmeting : 400 x 60 cm
Uitvoering : full colour
Materiaal : polystretch met 100% doordruk
Standaard levertijd: 10 werkdagen

Interesse in Famous Farm spandoeken? Neem contact op met Wim Groot Koerkamp, tel. 0570 609 500 of stuur een mail naar [email protected]

Wilt u meer weten over Famous Farm spandoeken?

Vul hier uw gegevens in; wij nemen contact met u op.Lees meer over ons privacybeleid