ReMarkAble_Header-afscheid-wim-def

Uitnodiging afscheidsreceptie Wim Groot Koerkamp

15 december jl. kondigde ReMarkAble communicatie het vertrek van oprichter Wim Groot Koerkamp per 1 januari 2024 aan. Wat volgde was een tsunami van verbazing, waardering en dank.

28 jaar heeft Wim zich met hart en ziel ingezet voor onze gewaardeerde klanten met opmerkelijke ‘hero’ communicatie. Dit laten we natuurlijk maar niet zomaar voorbijgaan.

Graag nodigen we u uit voor het afscheids-/kick-off AAN TAFEL! event op vrijdagmiddag 8 maart a.s.

LET OP: in verband met een wijziging in het speelschema van Go Ahead Eagles vindt dit event niet in de Adelaarshorst, maar in de Zwarte Silo in Deventer plaats. Vroeger een plek waar dokwerkers noeste arbeid verrichtten, nu dé plek voor verbinding!

Programma

  • 14:00 – 14:30 uur   Inloop
  • 14:30 – 14:45 uur   Welkomstwoord door host Özcan Akyol (Eus)
  • 14:45 – 15:15 uur   Plan A: AAN TAFEL! met ReMarkAble
  • 15:15 – 15:45 uur   Plan B: AAN TAFEL! met BBB
  • 15:45 - 16:15 uur   Plan C: AAN TAFEL! met AAN TAFEL!
  • 16:15 – 18:00 uur   Netwerkborrel met koud én warm buffet

Locatie

De Zwarte Silo
Zuiderzeestraat 2
7411 MC Deventer

Parkeren is gratis in het Havenkwartier

Meer informatie

Meld je hier aan

Onze man in Deventer: Özcan Akyol (Eus)

Özcan Akyol (Deventer, 1984), ook wel bekend als Eus, is een Nederlandse schrijver, columnist en presentator. Hij debuteerde in 2012 met de semi-autobiografische schelmenroman ‘Eus’ en ontwikkelde zich daarna tot een creatieve duizendpoot. Hij schreef ook de roman ‘Toerist’ en onlangs verscheen zijn derde boek ‘Afslag 23’.

Eus is ook columnist voor verschillende kranten en tijdschriften. Hij schrijft hierin over variërende onderwerpen, van binnenlandse politiek tot ons onderwijssysteem en sport. Hij maakte furore als televisiepresentator met succesvolle titels als ‘De Neven van Eus’, ‘Sterren op het Doek’, ‘De Geknipte Gast’, ‘Home of Eus’ en ‘Eus’ Boekenclub’.

Ozcan_Akyol