Zuid West Banden

Wat hebben we gedaan?

Google Ads | Retargeting | Beurswand

zwb_google_advertising

Zuid West Banden Google Ads

Het Google Display Netwerk bereikt wereldwijd meer dan 90% van alle internetgebruikers, via miljoenen websites, nieuwspagina’s, blogs en Google-sites zoals Gmail en YouTube.

Met display-advertenties kun je jouw bedrijf promoten wanneer mensen online browsen, YouTube-video’s bekijken, Gmail checken of mobiele apparaten en apps gebruiken. Veel websites stellen advertentieruimte aan Google beschikbaar, waaronder ook enkele agrarische websites. Zo kun je via Google voor een gunstig tarief advertentieruimte inkopen en je advertenties aan je doelgroep tonen.

Zoals je hier kunt zien, wordt de Zuid West Banden advertorial naast een YouTube video op het kanaal van Trekkerweb getoond.

Zuid West Banden

Zuid West Banden is de grote banden specialist als het gaat om trekkers, industriebanden, landbouw- en grondverzetmachines. Voor ieder zwaar voertuig leveren wij de ideale band van alle toonaangevende merken. Wij leveren snelle en vakkundige montage voor trekkerbanden, landbouwmachine banden, grondverzetmachine banden, uitlijning, reparaties, vulkanisatie en herprofilering.

Zuid West Banden Retargeting

Iedereen kent het wel: je hebt online een product bekeken en vervolgens duikt ditzelfde product op in advertenties op allerhande websites. Dat is het resultaat van retargeting. Ook voor Zuid West Banden hebben we met aantoonbare resultaten en met een beperkte inzet van middelen extra traffic naar de website gerealiseerd. Retargeting biedt ook voor jouw product of dienst biedt ontzettend veel mogelijkheden om extra leads te converteren en jouw merk online te versterken.

ZWB_Retargeting_Macbook_2
ZWB_mock-up-vormgeving

Zuid West Banden Vormgeving

Diverse uitingen; van brochure, productcatalogus en handleidingen tot advertenties of een kerstkaart. Alles wordt strak vormgegeven binnen één huisstijl.

Zuid West Banden – website werken bij

Werken bij: Bij Zuid West Banden zijn ze altijd op zoek naar nieuw . Hiervoor is de webpagina ‘Werken Bij’ ontwikkeld.

Mock-up-iMac_PNG

Zuid West Banden – Beurswanden

Voor Zuid West Banden hebben we onder andere ook beurswanden ontworpen waar geen klant omheen kan.