Vee&Logistiek

Wat hebben we gedaan?

CAMPAGNE RespectVee: Website | Google Display Advertising | Promotie-artikelen | Roll-Up Banner | Social Media | Video

RespectVee_Website_Mockup

RespectVee

Website

RESPECT is dé basis voor verbinding. En dat is precies wat veehandelaren en -transporteurs dagelijks doen. Veehandelaren en -transporteurs tonen respect voor dieren, bewust als ze zijn van de verantwoordelijkheid voor het voeden van miljarden mensen wereldwijd.

De wereldbevolking groeit van zeven naar negen miljard mensen. Daarmee neemt de vraag naar voedsel en zeker naar de voedzame dierlijke eiwitten toe. Met de toenemende vraag naar voedsel moeten we zuinig zijn op onze voedselproducenten. Dierlijke producten zijn de enige bron van compleet eiwit.

Door RESPECT te tonen voor het dier, geeft het dier voedsel (melk, vlees, eieren) ‘in return’. En daar mogen we dieren in alle opzichten dankbaar voor zijn!

Veehandelaren en -transporteurs laten graag zien hoe ze zorgzaam met vee omgaan. Daarmee nemen we vooroordelen weg en maken we letterlijk verbinding. Zo weten consumenten zeker dat dieren van het begin tot het eind een goed leven hebben gehad. En als ultieme waardering voor het dier mogen we genieten van al het goede wat dieren ons te bieden hebben.

Bekijk hier respectvee.nl

Vee&Logistiek

Vee&Logistiek Nederland is dé belangenbehartiger van ondernemers in de veehandel en het veetransport, ondernemers met veeverzamelcentra en importeurs en exporteurs van levend vee.
Vee&Logistiek is gevestigd in een karakteristiek, goed bereikbaar kantoorpand in Den Haag, dat zij delen met meerdere organisaties. Dicht bij het station, dicht bij de verschillende ministeries en dicht bij het Parlement in het centrum van Den Haag.

RespectVee

Google Display Advertising

Het Google Display Netwerk bereikt wereldwijd meer dan 90% van alle internetgebruikers, via miljoenen websites, nieuwspagina’s, blogs en Google-sites zoals Gmail en YouTube.

Met display-advertenties kun je jouw bedrijf promoten wanneer mensen online browsen, YouTube-video’s bekijken, Gmail checken of mobiele apparaten en apps gebruiken. Veel websites stellen advertentieruimte aan Google beschikbaar, waaronder ook enkele agrarische websites. Zo kun je via Google voor een gunstig tarief advertentieruimte inkopen en je advertenties aan je doelgroep tonen.

VeeRespectVee_Promotie-materialen_Mockup

RespectVee

Promotie-artikelen

Om de RESPECT campagne te onderschrijven en RESPECT te kunnen uitdragen voor dieren, feiten en mensen, zijn er promotie-artikelen ontworpen.

RespectVee

Roll-Up Banner

Deze banners zijn gebruikt bij het congres.

RespectVee_RollUp-banner_Mockup
RespectVee_Social-Media_Mockup

RespectVee

Social Media

Facebook post en sticker voor WhatsApp.