Van Vuuren

Wat hebben we gedaan?

Catalogus | Advertenties | Retargeting

VanVuuren_Catalogus

Van Vuuren Catalogus

Voor Van Vuuren stelden we een overzichtelijke catalogus samen van alle machines ten behoeve van de graszodenindustrie. Ook maakten we voor iedere machine een mooie productbrochure. De catalogus en brochures zijn aan te vragen via de website.

Van Vuuren

Van Vuuren is sinds 1988 dé toonaangevende leverancier van machines binnen de graszodenindustrie. De technologische innovaties bieden telers een optimaal resultaat onder elke omstandigheid.

Van Vuuren advertenties

Voor plaatsing in de toonaangevende vakbladen in de graszodenindustrie maakten we aansprekende advertenties met de relevante machines. Met bij iedere machine een QR-code naar de landingspagina.

VanVuuren_Advertenties
VanVuuren_Retargeting_Macbook

Van Vuuren retargeting

Iedereen kent het wel: je hebt online een product bekeken en vervolgens duikt ditzelfde product op in advertenties op allerhande websites. Dat is het resultaat van retargeting. Ook voor Van Vuuren hebben we met aantoonbare resultaten en met een beperkte inzet van middelen extra traffic naar de website gerealiseerd.

Retargeting biedt ook voor jouw product of dienst biedt ontzettend veel mogelijkheden om extra leads te converteren en jouw merk online te versterken.