Strube

Wat hebben we gedaan?

Website | Google Ads

Strube_Bel-Bart-voor-bieten_Website

Bel Bart voor bieten

Strube Website

Voor Strube Nederland bouwden we de website belbartvoorbieten.nl, waar telers snel contact kunnen zoeken met Bart, het aanspreekpunt van Strube in Nederland voor suikerbietenzaad.

Over Strube

Strube is een internationaal zadenbedrijf, actief in meer dan 30 landen via lokale vertegenwoordigers en dochterondernemingen. In Nederland is Strube Nederland B.V., met als standplaats Emmeloord, verantwoordelijk voor advies en levering van het assortiment rassen.

Bel Bart voor bieten

Strube Google Ads

Het Google Display Netwerk bereikt wereldwijd meer dan 90% van alle internetgebruikers, via miljoenen websites, nieuwspagina’s, blogs en Google-sites zoals Gmail en YouTube.

Met display-advertenties kun je jouw bedrijf promoten wanneer mensen online browsen, YouTube-video’s bekijken, Gmail checken of mobiele apparaten en apps gebruiken. Veel websites stellen advertentieruimte aan Google beschikbaar, waaronder ook enkele agrarische websites. Zo kun je via Google voor een gunstig tarief advertentieruimte inkopen en je advertenties aan je doelgroep tonen.