SaMASZ

Wat hebben we gedaan?

Website | Stoepbord | Retargeting banners

SaMASZ_Website_Zilver_Mockup

SaMASZ Website

Voor SaMASZ hebben we een compleet nieuwe website gebouwd die voldoet aan alle hedendaagse eisen. Deze website is uiteraard responsive maar heeft ook een koppeling met Sharpspring, zo weet je niet alleen dat er een folder is gedownload maar ook nog eens door wie! Daar kun je mogelijk in een later stadium gebruik van maken tijdens campagnes of bij het inplannen van afspraken. De huisstijl is integraal doorgevoerd  waarbij met duidelijke menustructuren het makkelijk navigeren is.

SaMASZ

SaMASZ is dé maaierspecialist, met een robuust assortiment maaiers, schudders, harken, voergmengwagens, berm- en groenonderhoud en sneeuw- en ijsmanagement

SaMASZ Stoepbord

Voor SaMASZ hebben we onder andere ook het traditionele maar het robuste stoepbord vervaardigd. Oud en nieuwe methodes zijn uitstekend te combineren want met een QR-code op de poster daag je de bezoekers van je stand uit om naar je website te gaan. Het stoepbord is eenmalige investering maar de posters zijn makkelijk te vervangen en de kosten daarvan zijn goed te overzien.

SaMASZ_Stoepbord_Mockup
SaMASZ_Retargeting-banners_Mockup

SaMASZ Retargeting banners

Iedereen kent het wel: je hebt online een product bekeken en vervolgens duikt ditzelfde product op in advertenties op allerhande websites. Dat is het resultaat van retargeting. Ook voor SaMASZ hebben we met aantoonbare resultaten en met een beperkte inzet van middelen extra traffic naar de website gerealiseerd. Retargeting biedt ook voor jouw product of dienst biedt ontzettend veel mogelijkheden om extra leads te converteren en jouw merk online te versterken.