PIGDipper

Wat hebben we gedaan?

Website | Google Ads

PIGDipper_Website

PIGDipper Website

Voor Heemskerk B.V. bouwden we in no-time een website voor PIGDipper, gekoppeld aan SharpSpring marketing automation voor registratie van bestellingen en monitoring van ingezette mediakanalen.

Over PIGDipper

Dat preventie werkt is de afgelopen jaren al bewezen. Heemskerk zet de volgende stap met de PIGDipper in combinatie met het enigste biocide geregistreerde stalstrooimiddel BoxClean®. Hiermee wordt de infectiedruk in de kraamstal verlaagt en kan een volgende stap worden gezet in de reductie van het antibioticagebruik.

PIGDipper Google Ads

Het Google Display Netwerk bereikt wereldwijd meer dan 90% van alle internetgebruikers, via miljoenen websites, nieuwspagina’s, blogs en Google-sites zoals Gmail en YouTube.

Met display-advertenties kun je jouw bedrijf promoten wanneer mensen online browsen, YouTube-video’s bekijken, Gmail checken of mobiele apparaten en apps gebruiken. Veel websites stellen advertentieruimte aan Google beschikbaar, waaronder ook enkele agrarische websites. Zo kun je via Google voor een gunstig tarief advertentieruimte inkopen en je advertenties aan je doelgroep tonen.