Kamps de Wild

Wat hebben we gedaan?

CAMPAGNE Wie is hier een Baas?: Website | Google Display Advertising | Promotie-artikelen | Roll-Up Banner | Social Media | Video

Kamps-de-Wild_Website_Mockup

Wie is hier een baas?

Website

U bent de baas op uw grond, in uw stal, op uw bedrijf.

Als eindbaas maakt u gebruik van een trekker die aansluit op uw ambities: een trekker die bijdraagt aan een beter resultaat, arbeidsgemak, tijd- en milieubesparing. Een trekker die alle uitdagingen, onder alle omstandigheden, de baas is. Om u als eindbaas te dienen.

Bekijk hier wieishiereenbaas.nl

Kamps de Wild

Kamps de Wild levert al sinds 1919 kwalitatief hoogwaardige landbouwvoertuigen voor boeren, loonwerkers en andere ondernemers in de agrarische sector.

Kamps de Wild is exclusief distributeur én dealer in Nederland van de toonaangevende merken CLAAS, AMAZONE, Schmotzer, BERGMANN en Nucrop. Samen met hun trouwe dealers bieden zij een compleet aanbod aan bekende landbouwmerken.

Wie is hier een baas?

Google Display Advertising

Het Google Display Netwerk bereikt wereldwijd meer dan 90% van alle internetgebruikers, via miljoenen websites, nieuwspagina’s, blogs en Google-sites zoals Gmail en YouTube.

Met display-advertenties kun je jouw bedrijf promoten wanneer mensen online browsen, YouTube-video’s bekijken, Gmail checken of mobiele apparaten en apps gebruiken. Veel websites stellen advertentieruimte aan Google beschikbaar, waaronder ook enkele agrarische websites. Zo kun je via Google voor een gunstig tarief advertentieruimte inkopen en je advertenties aan je doelgroep tonen.

Kamps_de_Wild-Claas-Google_Ads
KdW_CLAAS_ansichtkaart_Mockup__

Wie is hier een baas?

Spiegelkaart

Deze spiegelkaart is onderdeel van het reclame en promotiemateriaal. Wanneer de boer in de kaart kijkt, ziet de boer zichzelf, dus: Wie is hier een baas?

Wie is hier een baas?

Promotie-artikelen

Op beurzen zoals bijvoorbeeld de ATH wil je dat het product / de stand opvalt. Een opvallende roll-up banner of beachflag helpt hierbij.

KdW_CLAAS_Beachflags-Roll-up-banners_Mockup