Dutch Carbon Company

Wat hebben we gedaan?

DCC-Logo

Dutch Carbon Company

Logo

ReMarkAble ontwikkelde een fris logo waarmee de vastlegging van CO2 krachtig tot uiting komt.

Dutch Carbon Company

STEEK JE KOP EENS ONDER HET MAAIVELD!

Ondernemende melkveehouders verdienen de toekomst met koolstofrijke landbouwgrond. Dutch Carbon Company opent de klimaatschappelijke waarde van koolstofrijk grasland en creëert daarmee toekomstperspectief voor boer, burger en bedrijfsleven.
Landbouwgrond is een onmisbare schakel bij het oplossen van klimaatschappelijke vraagstukken en daarmee een unieke productiefactor. Daarom start Dutch Carbon Company een graslandinitiatief waarbij ondernemende melkveehouders CO2 uit de atmosfeer verwijderen en langdurig in de bodem opslaan.
ReMarkAble assisteert Dutch Carbon Company (DCC) met alle benodigde communicatie naar boeren, burgers en bedrijven.

Dutch Carbon Company

Website

Bezoekers aan de website dutchcarboncompany.nl zien in één oogopslag waarom Dutch Carbon Company relevant is. Een opvallende visual trekt de aandacht. Call-to-Action elementen zorgen ervoor dat bezoekers hun identiteit prijsgeven in ruil voor waardevolle informatie/kennis. Op basis van deze interactie is Dutch Carbon Company in staat op het juiste moment met de juiste informatie met de juiste persoon contact op te nemen. Verkoopkracht wordt effectief ingezet.

beeldscherm - Website Dutch Carbon Company
e132aad5-b0cb-4a64-b484-624f908b5cef

Dutch Carbon Company

Inflatable blowup

‘Steek je kop eens onder het maaiveld’ staat als slogan garant voor veel awareness. Dit wordt extra versterkt door de hoofdvisual als blow-up/inflatable uit te voeren. Op de aanrijdroute naar een beurs of open dag een garantie voor extra veel aandacht. Deze blowup is maar liefst 4 meter hoog!

Dutch Carbon Company

Online banners

Effectieve communicatie kenmerkt zich door consistentie. Dit betekent dat ook de online banners dezelfde ‘look-and-feel’ hebben als de website, huisstijl, documentatie, blowup etc. Uiteraard ontbreekt ook hier een call-to-action niet. Deze banners zijn een garantie voor veel ’traffic’ naar de website!

DCC-banner---Kop-onder-het-maaiveld---970x250px-carbonpaper