BouMatic

Wat hebben we gedaan?

Google Ads

Schermafbeelding 2022-12-05 om 16.13.01

BouMatic Google Ads

Het Google Display Netwerk bereikt wereldwijd meer dan 90% van alle internetgebruikers, via miljoenen websites, nieuwspagina’s, blogs en Google-sites zoals Gmail en YouTube.

Met display-advertenties kun je jouw bedrijf promoten wanneer mensen online browsen, YouTube-video’s bekijken, Gmail checken of mobiele apparaten en apps gebruiken. Veel websites stellen advertentieruimte aan Google beschikbaar, waaronder ook enkele agrarische websites. Zo kun je via Google voor een gunstig tarief advertentieruimte inkopen en je advertenties aan je doelgroep tonen.

BouMatic

BouMatic biedt een volledig assortiment melkproducten, van bulkkoeltanks en essentiële routeservices tot geautomatiseerde melksystemen en geautomatiseerde managementtools – elk ontwikkeld om de levensduur van uw melkveebedrijf te verbeteren.

BouMatic Retargeting

Iedereen kent het wel: je hebt online een product bekeken en vervolgens duikt ditzelfde product op in advertenties op allerhande websites. Dat is het resultaat van retargeting. Ook voor BouMatic hebben we met aantoonbare resultaten en met een beperkte inzet van middelen extra traffic naar de website gerealiseerd.

Retargeting biedt ook voor jouw product of dienst biedt ontzettend veel mogelijkheden om extra leads te converteren en jouw merk online te versterken.

BouMatic_Retargeting_Macbook