BoerBurgerBeweging

Wat hebben we gedaan?

Website | BoerBurgerBoek | Merchandise | Campagnemateriaal

BBB-logo website

In commercie zijn twee terreinen een ‘no go’: religie en politiek. Als je als communicatiebureau, geworteld in de agrarische sector, je buik vol hebt van de aanhoudende negatieve framing van de Nederlandse land- en tuinbouw. Rest geen andere keuze dan naar voren te stappen en te zeggen: stop met klagen, we gaan er iets aan doen. En dat is precies wat ReMarkAble heeft gedaan; uit eigen beweging, zonder politieke ervaring, zonder financiële support van wie dan ook. De rest is geschiedenis. Nee, wij vragen je niet om op BBB te stemmen (mag wel natuurlijk). Belangrijker is om vast te stellen dat als je ergens in gelooft, een hero durft te zijn, alles mogelijk is. Gooi de schroom van je af en word ook een hero.

BoerBurgerBeweging

BBB brengt boeren én burgers in beweging. De toenemende aandacht voor de herkomst van voedsel en de verantwoorde en veilige wijze waarop hoogwaardig voedsel wordt geproduceerd in Nederland zorgt voor een intensiever contact en wederzijds begrip. De waardering van burgers voor boeren en van boeren voor burgers is onverminderd groot.

BoerBurgerBeweging Website

Voor BoerBurgerBeweging bouwden we een nieuwe website. De eerste versie was uit z’n jasje gegroeid, vanwege de aanwas van de vele nieuwe leden en stroom van content en kon daarom een update gebruiken. Daaraan gekoppeld een webshop voor de BBB-Merchandise.

BBB_Website_Mockup
BBB_BoerBurgerBoek_Mockup

BoerBurgerBoek

Het BoerBurgerBoek bevat markante verhalen, geselecteerd uit het social media platform @BoerBurgerTweet. Wekelijks geeft een boer(in) of tuinder uitleg over zijn/haar bedrijf; de keuzes die hij/zij maakt, de liefde voor dieren, de passie voor planten, de drive waarmee hij zijn/haar bedrijf voert. Dit alles om de brug tussen boeren en burgers kleiner te maken.

BoerBurgerBeweging Merchandise

Jassen, t-shirts, bieropeners, ijskrabbers, mondkapjes…je kan het zo gek niet bedenken… Voor BoerBurgerBeweging regelen we de inkoop en verzending van de BBB-Merchandise.

Bekijk hier de BoerBurgerBeweging webshop met o.a. merchandise artikelen.

BBB_Merchandise_Mockup

BoerBurgerBeweging Verkiezingsposters

Wat is een politieke partij zonder verkiezingsposter?

Voor BBB maakten we verkiezingsposters met een citaat van de betreffende kandidaat.