Agractie

Wat hebben we gedaan?

CAMPAGNE Knoop in je zakdoek: Website | Poster/Flyer | Google Display Advertising

Knoop-in-je-zakdoek_Website_Mockup

Knoop in je zakdoek

Website

Boeren lopen met een knoop in hun maag. Ze zitten in zak in as en zijn de wanhoop nabij. Boeren strijden voor lijfsbehoud. Innoveren, investeren, risico’s nemen en zeven dagen per week keihard werken is geen probleem, maar tegen dit Haagse beleid is geen onkruid opgewassen. Dit moet stoppen: het boerenverstand moet terugkomen in de dialoog.

Op vrijdag 15 juli a.s. geven we opnieuw een krachtig signaal af aan politiek Den Haag. Want alhoewel kabinet formeel met reces is, broeit de veenbrand in Nederland onverminderd door. Het kabinet heeft met Remkens een omstreden bemiddelaar aangesteld. De man die notabene de draconische maatregelen aanbevool. Niet echt een blijk van het kabinet om tot een echte oplossing te komen. Tot overmaat van ramp liet het kabinet op de laatste dag voor het kamerreces weten dat de kans op een continuering van de derogatie klein wordt geacht. Opnieuw een klap in het gezicht van de Nederlandse veehouderij.

Knoop in je zakdoek is een wanhoopsoffensief van boeren in Nederland, die strijden voor hun bestaansrecht. De knoop in de zakdoek verwijst naar iets wat je niet mag vergeten: boeren zorgen voor voldoende, betaalbaar, veilig en gezond voedsel. Nederlandse boeren doen dit met de laagste footprint ter wereld. We moeten onze boeren koesteren in plaats van wegjagen. Daarom toont heel Nederland op 15 juli haar solidariteit met de boeren.

Bekijk hier knoopinjezakdoek.nl

Agractie

1 oktober 2019 kwamen boeren gezamenlijk in actie. De snelwegen liepen vol trekkers en het was een dag met een duidelijk statement in Den Haag. De actie werd gewaardeerd, sinds lange tijd voelden we saamhorigheid tussen boer en burger. Enkele weken voor die dag werd Agractie geboren. Zij hebben een missie, een verhaal te vertellen. Het verhaal van de productie van eerlijk, veilig voedsel, met de laagste milieubelasting ter wereld. Voedsel uit Nederland, dat mensen in Europa, en zelfs wereldwijd waarderen, omdat er nergens ter wereld een gebied is waar de kennis, infrastructuur en passie zoveel mooie producten opleveren.

Knoop in je zakdoek

Google Display Advertising

Het Google Display Netwerk bereikt wereldwijd meer dan 90% van alle internetgebruikers, via miljoenen websites, nieuwspagina’s, blogs en Google-sites zoals Gmail en YouTube.

Met display-advertenties kun je jouw bedrijf promoten wanneer mensen online browsen, YouTube-video’s bekijken, Gmail checken of mobiele apparaten en apps gebruiken. Veel websites stellen advertentieruimte aan Google beschikbaar, waaronder ook enkele agrarische websites. Zo kun je via Google voor een gunstig tarief advertentieruimte inkopen en je advertenties aan je doelgroep tonen.

Knoop-in-je-zakdoek_Poster_Mockup

Knoop in je zakdoek

Poster/Flyer

Door een gezamenlijke solidariteitsactie op vrijdag 15 juli a.s. tonen boeren en burgers dat ze elkaar steunen. Samen maken ze een onmiskenbaar gebaar naar politiek Den Haag dat het voorgenomen beleid heilloos is. Een van de acties op 15 juli was om de solidariteit poster of flyer achter je (auto)raam te hangen om zo solidariteit met de boeren en het platteland te tonen.