Float Control

Wat hebben we gedaan?

Logo | Website | Folders | Visitekaartjes

Floatcontrol - logo (1)

Logo

In samenwerking met het team van Zuid West Banden hebben we voor Float Control een opvallend logo ontwikkeld dat tekst en beeld krachtig combineert. De integratie van een molen symboliseert de dynamiek in de agrarische sector en de innovatieve afkomst van Nederlandse bodem. Met de kleuren oranje, groen en geel benadrukt het logo energie, groei en optimisme. Dit ontwerp benadrukt de toewijding van Float Control aan het optimaliseren van prestaties in luchtdruksystemen.

Over FloatControl

Float Control biedt een innovatief luchtdrukwisselsysteem dat de bandenspanning eenvoudig aanpast, wat de inzetbaarheid van landbouwmachines verbetert. Het systeem kan op iedere landbouwmachine worden gebouwd, zowel nieuwe (OE) als bestaande (after-market) machines. In een tijd van langere droogteperiodes en heftige regenbuien voorkomt Float Control bodemverdichting en verhoogt het de gewasopbrengst.

Website

Op de moderne website van Float Control word je verwelkomd met dynamische visuals, heldere informatie en een overzichtelijke lay-out. Of je nu meer wilt lezen over innovatieve luchtdrukwisselsystemen, de webshop wilt ontdekken of eenvoudig contact wilt opnemen, door de websitestructuur van Float Control, vind je moeiteloos wat je zoekt.

Floatcontrol - website
Floatcontrol - folder

Folder

Voor Float Control hebben we een informatieve folder ontworpen die geïnteresseerden inzicht biedt in hun luchtdruksysteem. De folder is helder en overzichtelijk, waardoor de unieke kenmerken en voordelen van het systeem gemakkelijk te begrijpen zijn. Dit ontwerp ondersteunt Float Control in hun streven om klanten effectief te informeren en helpt hen om de waarde van hun oplossingen in luchtdrukwisselsystemen te benadrukken

Visitekaartje

Ook hebben we voor Float Control een professioneel visitekaartje ontworpen dat de identiteit van het merk weerspiegelt. Dit kaartje is niet alleen een handig hulpmiddel om contactinformatie te delen, maar ook een krachtig marketinginstrument dat de professionaliteit en innovatie van Float Control benadrukt.

Floatcontrol - visitekaartje