Bekendmaking_Lena_Ramon

Maak kennis met Ramon en Lena

Bij ReMarkAble zijn we verheugd om twee getalenteerde nieuwe collega’s aan ons team te introduceren: Lena Koopman en Ramon Sáles de Melo. Hun ervaring en creativiteit sluiten naadloos aan op de uitdagingen waar onze klanten voor staan.
Laten we kennismaken met Lena en Ramon!

Ramon Sáles de Melo

Grafisch vormgever | Webdesigner

Met plezier verwelkomen we Ramon in ons team. Met zijn passie voor ontwerpen, probeert hij dagelijks mensen te verbazen en te overtuigen. Een leuke, professionele samenwerking met collega’s en klanten vindt hij van groot belang.

Als Grafisch vormgever en Webdesigner ontwerpt, ontwikkelt en creëert Ramon opmerkelijke uitingen en websites waar zowel klanten als wijzelf trots op zijn.

Lena Koopman

Contentcreatie | Fotografie- & Filmspecialist

Maak kennis met onze nieuwe content creator, Lena Koopman. Lena is een creatieve fotograaf uit het mooie Noord-Holland! Geboren en getogen tussen de koeien, heeft ze een unieke kijk op het leven ontwikkeld. Wanneer ze niet achter de camera staat om prachtige foto’s te maken, vind je haar op het melkveebedrijf, waar ze net zo bedreven is in het verzorgen van koeien als in het bedenken van nieuwe content.

Lena haalt ook haar vreugde uit dansen en gezellig kletsen. Haar passie voor fotografie en haar roots op het platteland komen samen in haar werk, waar ze zowel de natuurlijke schoonheid als het alledaagse leven met een bijzondere precisie vastlegt.

Welkom bij ons ReMarkAble team van Marketing- en Communicatieprofessionals. We gaan graag samen de uitdaging aan om opmerkelijke resultaten te behalen voor onze klanten.

Deel dit artikel