Opmerkelijk evenenement afbeelding 1

“Bedankt Wim!” – ReMarkAble communicatie neemt afscheid van oprichter met opmerkelijk evenement

Afgelopen vrijdag 8 maart nam ReMarkAble communicatie na 28 jaar afscheid van oprichter Wim Groot Koerkamp. We kijken terug op een zeer geslaagd evenement in De Zwarte Silo in Deventer, met heel veel opdrachtgevers, familie, vrienden en collega’s! Alle aanwezigen, mede namens Wim, hartelijk bedankt voor de belangstelling!

Het programma bestond uit meerdere tafelgesprekken onder leiding van Özcan Akyol (Eus), waarin de masterplannen A, B en C van Wim opeenvolgend werden besproken:

  • Plan A: AAN TAFEL! met ReMarkAble
  • Plan B: AAN TAFEL! met BBB
  • Plan C: AAN TAFEL! met AAN TAFEL!

Het evenement werd afgesloten met een gezellige netwerkborrel en buffet.

We wensen Wim, nogmaals, heel veel succes met Stichting AAN TAFEL!. Met Stichting AAN TAFEL! is het nu tijd voor de uitvoering van plan C: communiteit, het dichten van de kloof tussen stad en platteland. Als iemand dat kan, ben jij het!

De toekomst van ReMarkAble zien we vol vertrouwen tegemoet! Wim heeft ReMarkAble communicatie met enorm veel passie en toewijding opgebouwd tot het succesvolle bedrijf dat het nu is. Het is onze ambitie om dit succes voort te zetten en ReMarkAble communicatie op een natuurlijke manier te laten groeien. Meer daarover binnenkort via onze website en onze Social Media kanalen.

Het ReMarkAble team

Deel dit artikel